Gorjenii își cumpără vacanțe pentru anul viitor

Gorjenii care vor să aibă parte de o vacanță reușită în 2014 și la prețuri reduse deja și-au planificat concediul de anul viitor. Cele mai vândute sejururi sunt cele pe litoralul românesc, dar și circuitele în țară și în străinătate.

Îmbucurător este faptul că tot mai mulți gorjeni aleg să-și petreacă vacanța de vară în România, pe litoral sau în alte zone din țară. „Pentru sezonul 2014 prezintă interes destinațiile românești care se valorifică pe programele "Înscrieri Timpurii", adică turiştii pot să beneficieze de reduceri care se pot ridica până la 35% în stațiuni precum Eforie Nord și Sud, Mamaia, Saturn, Jupiter, Venus, Neptun,  Cap Aurora, și Mangalia. Se valorifică foarte bine pentru anul 2014 circuitele în țară cum ar fi excursiile în Moldova, în Bucovina prin programul "O altfel de vacanţă", excursiile în Maramureș, dar și în Dobrogea și Delta Dunării. Vedeta anului 2014 va fi Romania. Turiștii  doresc o vacanță de 6 sau 7 zile, pentru 2 persoane, care să nu depășească 400-450 euro, reprezentând servicii de cazare şi masă”, a declarat Laura Dragu, reprezentant agenție de turism.

Egiptul și Israelul, în topul preferințelor

Sunt și gorjeni care vor să-și petreacă vacanța de vară în străinătate. Cei care pleacă în circuite aleg avionul sau autocarul ca mijloc de transport. „Sunt solicitate pachete individuale, asta însemnă călătorie cu mașina proprie în țări precum Turcia, Grecia, Croația, Ungaria, Bulgaria. Se vând circuite în Europa pentru anul 2014, atât cu autocarul, cât și cu avionul. Reducerile sunt de la 10% pana la 30% sau bonus excursii. Spre bucuria turiștilor s-a redeschis piața Egipt, sejururile in Egipt, circuite în Egipt, destinația numărul 1 în aceasta zonă a lumii. Se vând bine și pelerinajele în Israel. De asemenea a început să prezinte din nou interes Tunisia, o țară încântătoare, Elveția Africii, cum i se spune, unde  sunt deja valorificări pentru anul 2014”, a mai spus Laura Dragu.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: