Grigoraş mizează pe lupii tineri

Grigoraş e gata să rişte în retur! Dacă tot nu i s-au adus jucătorii doriţi, Grigoraş va „transfera” de la echipa a doua. Roberto Dumitru este pariul antrenorului care e însă decis să mizeze şi pe Neagu, Rada sau Tătaru.

Lupii tineri ai pandurilor l-au impresionat pe Grigoraş în ultimul stagiu din Antalya. Cunoscut ca un antrenor care nu ezită să mizeze pe tineri, Grigoraş nu se dezminte nici acum.

Dumitru e principalul pariu

La doar 17 ani, mezinul lotului Roberto Dumitru i-a lăsat o impresie excelentă antrenorului. Deşi e foarte mic de statură, Dumitru e tehnic şi rapid. Asta l-a ajutat să înscrie de trei ori în amicale şi să-i intre la inimă lui Grigoraş. „Sper ca antrenorul să aibă încredere în mine şi să debutez în retur. Dacă nu, eu am răbdare. Mi-a spus că mă pregătesc bine şi s-o ţin tot aşa”, a spus jucătorul. Grigoraş îi dă speranţe mari „piticului”. „Din urmă vin un Neagu, un Roberto Dumitru... Sunt jucători cărora le dau încredere, dar la ei nu vă așteptați la evoluții spectaculoase și rezultate fantastice împotriva unor echipe puternice și cu mare experiență. Sunt jucători care pot să evolueze bine 10 minute sau o repriză, iar trei meciuri să fie zero barat. Eu cred că Dumitru va debuta în acest retur de campionat. Sunt convins că va debuta, după evoluțiile pe care le-a avut și modul în care s-a prezentat în ultimul timp și el și Neagu, sigur vor debuta în retur”, spune antrenorul pandurilor pe site-ul clubului.

Naţionala îl ia din stagiul turcesc

Dumitru va rata însă aproape în totalitate al treilea stagiu din Antalya (20-28 februarie). A fost convocat la naţionala under 18 pentru un amical la Mogoşoaia, amical programat pentru data de 25 februarie. Grigoraş îl mai poate pierde în aceeaşi perioadă şi pe căpitanul Pintilii, în cazul în care acesta va fi chemat de Piţurcă pentru amicalul cu Uruguay de pe National Arena. „Naționala este primordială și, din păcate pentru noi, cluburile trebuie să se supună programului echipelor naționale. Va avea suficient timp mai târziu. Dacă va fi titular acolo, s-ar putea să fac o dispensă pentru el și să fie titular la echipa de club... Va lipsi și Pintilii dacă va fi selecționat, așa că nu e niciun fel de problemă dacă e vorba doar de câteva zile. Problema e să nu ne lipsească 2-3 săptămâni”, mai zice Grigoraş.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: