GSp: "Condescu a virat banii către Dinamo de 2-3 zile! Nu ştiu de ce n-a plătit înainte de meciul cu Oţelul"

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, că preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, scutea fotbalul românesc de scandal dacă plătea datoria către Dinamo încă de săptămâna trecută.

"De ce nu au plătit-o cu o săptămână înainte? Eu de unde să ştiu? Oricum, meciul Pandurii - Oţelul nu se mai poate reprograma niciodată în decursul vieţii. Trebuie să se înţeleagă faptul că oricine intervine, dacă nu respecţi regulamentele, te duci la puşcărie. Şi a înţeles şi dânsul (n.r. - Marin Condescu) acum, după ce a văzut că a pierdut cu 3-0. Dar dacă făcea acum o săptămână această treabă ne scutea de tot scandalul ăsta", a spus Dragomir.

Oficialul LPF a explicat că gruparea Pandurii Târgu Jiu virase de 2-3 zile în contul FC Dinamo suma de 400.000 de euro. "Nu s-a dus cu niciun ban Condescu aseară. Avea Condescu 400.000 de euro în geantă? Pe ce lume trăiţi? Şi nu s-a dat niciun jucător. Banii erau daţi de 2-3 zile, numai că trebuia să dea un telefon să îi deblocheze banca. Să zică «Da» sau «Nu» la telefon. E o procedură financiară. De exemplu tu îmi pui la mine în cont nişte bani, dar eu nu pot să îi iau niciodată până nu zici tu", a menţionat Dragomir.

Detalii pe www.gsp.ro

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: