Handbal: Energia lui Andrieş, liber spre retrogradare

Energia Târgu-Jiu a pierdut pe terenul Stelei un duel extrem de important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Steaua s-a impus cu 29-28, cu un gol marcat cu doar 5 secunde înainte de finalul meciului.

Steaua și Energia s-au întâlnit într-un meci foarte important pentru ambele formații, un meci de 6 puncte, aşa cum l-a prefaţat antrenorul Energiei, Liviu Andrieș. Steaua – Energia a fost în cea mai mare parte a lui un meci echilibrat. La finalul partidei pierdute în mod ruşinos, Liviu Andrieș a dat vina pe arbitrajul celor doi moldoveni, Dorian Sîrbu și Valentin Suponicov. „Clar ne-a lipsit șansa. Energia a făcut demersul către Federație să ni se dea arbitri competenți pentru asemenea partide, pentru că sunt partide importante pentru noi, iar Federația, cu bunăvoința caracteristică din ultima perioadă deleagă doar arbitri care fac experimente pe noi, care n-au nicio experiență în Liga Națională și care, după părerea mea, au influențat rezultatul”.

Eşecul handbaliştilor l-a făcut pe fostul preşedinte al clubului, Andrei Maioreanu, să-l atace din nou pe antrenorul Liviu Andrieş. „A fost măcel! Finalul a fost dezastruos! De vină e banca tehnică! Liviu Andrieș nu are nicio viziune”, a spus Maioreanu.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: