Hanu: Dian Popescu a făcut o glumă bună

Dian Popescu a făcut glume pe seama partenerului din ACD, Ilie Petrescu. Acest lucru l-a înţeles şi primarul din Motru, Dorin Hanu. Popescu a spus că-i va cere respectuos lui Hanu să-l pună pe Petrescu viceprimar cu atribuţii la UATAA Motru. „A fost p glumă“, a spus Hanu la Radio Infinit, amintind că deocamdată se negociază o funcţie inexistentă.

Domnul Dian Popescu a spus că-i oferă domnului Petrescu funcţia de viceprimar la Motru. Ce credeţi?

A fost o glumă, vă daţi seama că nu poţi să oferi pasărea de pe gard în condiţiile în care noi nu ştim sigur dacă vom obţine postul de viceprimar. Întâi trebuie să facem listele de consilieri, trebuie să câştigăm alegerile, deci trebuie să avem majoritatea în Consiliul Local şi apoi discutăm despre viceprimar. La ora actuală este o himeră treaba asta. Sigur, eu mi-aş dori ca postul de viceprimar să rămână la noi la PSD, dar orice se poate negocia în politică.

Aţi avut vreo discuţie cu Dian Popescu-

Nu, nu am avut, ce să discut despre treaba asta- Declaraţia e făcută într-un anumit context, probabil e legată de împărţirea posturilor ACD-ului. Din punctul meu de vedere nu poţi să negociezi o funcţie care nu există.

V-aţi vedea colaborând cu domnul Petrescu?

În politică se negociază totul.

Spunea că ar avea atribuţii legate de UATAA…

Era o glumă. Viceprimarul nu se poate ocupa de UATAA. Este o societate care

aparţine de Consiliul Local.  

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: