HOROSCOP

Berbec

Ar fi bine să vă exprimaţi clar ideile, pentru că persoana iubită ar putea să vă interpreteze greşit dorinţa de a fi mai liber. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile, întrucât intuiţia vă poate înşela.

Taur

Dimineaţa aveţi dificultăţi de comunicare, care vă pot afecta relaţiile pe plan social. Se pare că resimţiţi oboseala acumulată în ultimele zile. Ar fi cazul să vă odihniţi mai mult. Nu pierdeţi ocazia să mergeţi în vizită la rude, împreună cu persoana iubită!

Gemeni

S-ar putea ca relaţiile sentimentale să aibă de suferit din cauza unor neînţelegeri de moment. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să evitaţi o ceartă. Sfaturile unui bărbat vă ajută să depăşiţi mai uşor momentele tensionate.

Rac

S-ar putea să aflaţi că aţi pierdut banii investiţi într-o afacere în care v-aţi pus mari speranţe. Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc, pentru că astăzi nu prea aveţi şanse. Temperaţi-vă impulsivitatea şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie mai în vârstă din familie! Spre seară primiţi musafiri din altă localitate, care vă dau o veste bună.

Leu

S-ar putea să pierdeţi bani într-o călătorie în interes personal. În schimb, primiţi o propunere de colaborare. Nu vă grăbiţi să acceptaţi! Gândiţi-vă la timpul liber de care dispuneţi! Ar fi bine să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

Fecioară

Dimineaţa sunteţi nehotărât şi reuşiţi să îi derutaţi şi pe cei din jur. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu le terminaţi la timp şi chiar să pierdeţi bani! După-amiaza, scăpaţi de starea de confuzie şi vă simţiţi excelent în mijlocul familiei.

Balanţă

S-ar putea să aveţi dificultăţi de comunicare şi să nu vă înţelegeţi prea bine cu cei din anturaj şi chiar cu persoana iubită. Se pare că vă simţiţi epuizat şi nu sunteţi prea bine dispus, motiv pentru care aveţi de gând să renunţaţi la o excursie planificată împreună cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să nu refuzaţi dialogul, ca să nu fiţi înţeles greşit.

Scorpion

Dacă reuşiţi să vă temperaţi spiritul critic, este posibil să câştigaţi bani frumoşi. Vă recomandăm să fiţi atent cum discutaţi cu partenerul de viaţă şi cu persoanele mai în vârstă, ca să nu declanşaţi o ceartă. Un prieten de familie care vă vizitează după-amiaza, vă aduce un cadou surpriză.

Săgetător

Sunteţi hotărât să demaraţi o afacere la care vă gândiţi de multă vreme. Nu vă lipsesc nici banii, nici ideile. După-amiaza vă întâlniţi cu prietenii. S-ar putea ca familia să vă reproşeze ca o neglijaţi. Vă recomandăm să daţi dovadă de mai multă diplomaţie, mai ales în relaţiile cu persoana iubită.

Capricorn

Sunteţi impulsiv şi aveţi tendinţa de a-i jigni pe cei din jur. După-amiaza sunteţi invitat la o petrecere la care partenerul de viaţă nu este de acord să mergeţi. Vă sfătuim să nu vă gândiţi doar la satisfacţiile personale. Nu este exclus să aveţi discuţii, pentru că vreţi să faceţi numai ce vă convine.

Vărsător

S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu vă interesează problemele de familie. Cu răbdare şi tact, puteţi evita o ceartă. În privinţa afacerilor, ar fi bine să fiţi mai prudent. S-ar putea să vă loviţi de probleme juridice.

Peşti

Se pare că nu mai plecaţi într-o călătorie, din cauza neînţelegerilor cu partenerul de viaţă. Chiar dacă sunteţi convins că aveţi dreptate, aveţi grijă să evitaţi un scandal!. Se pare că sunteţi obosit şi indispus. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi casnice, de rutină.

Vizualizări: 422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: