HOROSCOP

Berbec

Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Atenţie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă. Partenerul de viaţă este nemulţumit de faptul că trebuie să lucraţi peste program. Se pare că după-amiază aveţi planificat să mergeţi în vizită la o rudă.

Taur

S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie. În partea a doua a zilei sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente. Vă sfătuim să evitaţi călătoriile.

Gemeni

Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere şi riscaţi să încheiaţi tranzacţii dezavantajoase. Aveţi întâlniri plăcute cu prietenii. Nu vă neglijaţi partenerul de viaţă!

Rac

Dimineaţa, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie aprinsă. Partenerul de viaţă este nemulţumit pentru că sunteţi nevoit să vă împrumutaţi, deşi mai aveţi şi alte datorii. Vă sfătuim să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familie şi să nu luaţi o decizie de unul singur.

Leu

Dimineaţa aveţi şansa să câştigaţi o sumă mare bani, probabil dintr-o moştenire. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că astăzi sunteţi uşor instabil din punct de vedere emoţional. S-ar putea să aveţi dificultăţi de concentrare. Spre seară, vă pregătiţi să plecaţi împreună cu partenerul de viaţă într-o călătorie în interes de familie.

Fecioară

Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, relaţiile de prietenie şi de parteneriat. Ţineţi cont de intuiţie, dar şi de ideile partenerului de viaţă!

Balanţă

Parcurgeţi o perioadă favorabilă pe toate planurile. Aveţi şanse de reuşită atât pe plan financiar, cât şi social. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt armonioase şi vă bucuraţi de înţelegere în familie. Vă recomandăm să profitaţi din plin de toate ocaziile care vă apăr azi, dar să fiţi cumpătat.

Scorpion

Dimineaţa, un fost coleg, cu care vă întâlniţi întâmplător, vă propune un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu vă gândiţi doar la câştiguri, ci şi la obligaţii. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă şi nu luaţi decizii în grabă!

Săgetător

Intenţionaţi să terminaţi o lucrare începută mai demult în casă. O rudă apropiată vă ajută cu bani, dar încearcă să-şi impună punctul de vedere. Fiţi diplomat şi evitaţi o ceartă! Spre seară, vă vizitează un prieten bun.

Capricorn

Dimineaţă aveţi ocazia să cumpăraţi o casă sau să faceţi un schimb de locuinţă.

Întreaga familie este de acord cu iniţiativa dumneavoastră, mai puţin o persoană în vârstă, care se opune vehement.

Puteţi să vă ascultaţi intuiţia.

Vărsător

S-ar putea să fiţi puţin descurajat de câte probleme aveţi de rezolvat. Dacă reuşiţi să vă mobilizaţi, puteţi face schimbări interesante în casă, pe care partenerul de viaţa le va aprecia. Fiţi atent la cheltuieli! Nu este o zi bună pentru investiţii.

Peşti

Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. S-ar putea să câştigaţi o importantă sumă de bani, dintr-o afacere. După-amiaza puteţi să vă faceţi planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă. Spre seară, aflaţi că un prieten are probleme cu sănătatea.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: