HOROSCOP

Berbec

Dimineaţa s-ar putea să primiţi o sumă considerabilă de la o femeie mai în vârstă din familie. Puteţi să începeţi o curăţenie generală, lucrări de reparaţii etc. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să nu vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauza cheltuielilor inevitabile.

Taur

Sunteţi preocupat să rezolvaţi problemele casei. S-ar putea să faceţi rost de bani pentru a cumpăra aparatura electrocasnică nouă. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi, pentru că un prieten vă poate spune de unde să cumpăraţi mai ieftin. Spre seară ar fi bine să vă pregătiţi de musafiri.

Gemeni

Deşi se pare că aveţi multe de rezolvat, vă recomandăm să vă odihniţi şi să vă menajaţi sănătatea. Împreună cu partenerul de viaţă, doriţi să faceţi schimbări în cămin. Nu ezitaţi! Vor avea o influenţă benefică asupra relaţiei de cuplu. Vă recomandăm să fiţi mai atent la cheltuieli, pentru că riscaţi să daţi banii pe lucruri care nu vă trebuie.

Rac

Dimineaţa aflaţi că vi se anulează o delegaţie. Vă sfătuim să nu vă enervaţi. Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor. Este momentul să preluaţi iniţiativa în problemele casei şi în relaţiile sentimentale. Spre seară, prietenii vă invită la o petrecere.

Leu

Puteţi avea succes în activităţi casnice. Dimineaţa câştigaţi o sumă importantă de pe urma unei afaceri şi începeţi să vă faceţi planuri de viitor, împreună cu partenerul de viaţă. Seara s-ar putea să aflaţi că un prieten s-a îmbolnăvit şi să îi săriţi în ajutor. Vă recomandăm să nu promiteţi lucruri care nu depind de dumneavoastră.

Fecioară

Dacă doriţi să faceţi schimbări în casă, acum este momentul. Este o zi bună pentru reamenajări, mutat sau schimbat mobila, zugrăvit etc. Vă puteţi baza pe ajutorul prietenilor şi al familiei. Vă sfătuim să nu vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauza unei femei mai în vârstă din familie.

Balanţă

Sunteţi original şi vă hotărâţi brusc să schimbaţi ceva prin casă. Pentru aceasta, sunteţi nevoit să faceţi câteva drumuri scurte. Vă recomandăm să vă organizaţi eficient şi să profitaţi de acest moment favorabil.

Scorpion

S-ar putea să nu fiţi prea comunicativ. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri şi pe cele de natură sentimentală. Ar fi bine să nu vă ocupaţi probleme importante, care necesită putere de concentrare. Puteţi avea succes în activităţile legate de cămin. Spre seară, s-ar putea să primiţi musafiri din altă localitate.

Săgetător

Nu ezitaţi să încheiaţi contracte sau să semnaţi acte oficiale! Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune şi aveţi succes în afaceri. Aveţi ocazia să luaţi hotărâri bune pentru cămin. Partenerul de viaţă vă susţine iniţiativele. Puteţi să vă ascultaţi intuiţia.

Capricorn

Aveţi succes în afaceri şi spor la tot ce faceţi în gospodărie. Prietenii şi familia vă susţin, deşi s-ar putea să aibă păreri diferite. Vă recomandăm să nu începeţi mai multe treburi deodată. Riscaţi să nu terminaţi nici una. După-amiaza vă vizitează o persoană mai în vârstă pe care nu aţi văzut-o de mult.

Vărsător

Vă sfătuim să nu călătoriţi şi să evitaţi întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să nu fiţi în cea mai bună formă. Cei din jur nu sunt dispuşi să vă accepte ideile şi nu este exclus să suferiţi o dezamăgire din partea unor persoane apropiate. În schimb, este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale. Puteţi să vă transpuneţi în practică proiectele legate de viaţa casnică.

Peşti

Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie problemelor ce ţin de familie şi de cămin. S-ar putea ca planurile de îmbunătăţire a situaţiei financiare să nu fie realiste. Dacă insistaţi să le puneţi în practică, există riscul să suferiţi un eşec. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: