HOROSCOP

Berbec

Nervozitatea cauzată de problemele financiare poate să vă creeze probleme la serviciu. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul pentru că o ceartă cu partenerul de viaţă nu poate decât să agraveze situaţia. După-amiaza, limitaţi-vă la activităţi de rutină!

Taur

Relaţiile sentimentale se pot tensiona şi mai mult din cauza discuţiilor în contradictoriu. Vă recomandăm să fiţi mai atent cum vorbiţi. La nervi, este posibil să rostiţi cuvinte grele. Ascultaţi sfaturile unei femei mai în vârstă din familie!

Gemeni

Aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Vă sfătuim să nu exageraţi, pentru că este posibil să jigniţi o persoană mai în vârstă din familie.  După-amiaza plecaţi într-o vizită la prieteni, unde vă simţiţi foarte bine. Acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

Rac

Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară care vă stresează de câteva zile. Este o zi bună pentru consolidarea prieteniilor şi întâlniri cu persoane importante. Ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă!

Leu

Dimineaţa primiţi o veste proastă de la o rudă din altă localitate. Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute peste posibilităţile dumneavoastră. Nu vă faceţi griji! O persoană mai în vârstă vă ajută să treceţi peste această perioadă mai dificilă.

Fecioară

S-ar putea să vă supăraţi pe un prieten care nu vă returnează un împrumut. Nu vă ambalaţi, s-ar putea să nu o facă intenţionat! Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să fiţi înţelegător cu cei din jur. Evitaţi să vă certaţi cu persoana iubită!

Balanţă

Dimineaţa aveţi de făcut câteva drumuri scurte în interes personal. Vă recomandăm să fiţi foarte atent cu banii şi cu documentele să nu le uitaţi pe undeva. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită!

Scorpion

Ar fi bine să vă rezolvaţi problemele importante dimineaţa când sunteţi mai energic. După-amiaza, s-ar putea să fiţi dezamăgit de un prieten în care aţi avut încredere. Pe plan sentimental traversaţi o perioadă favorabilă.

Săgetător

Relaţiile sociale ar putea fi afectate de o deziluzie pe plan sentimental. Nu refuzaţi comunicarea cu cei din jur şi exprimaţi-vă clar, pentru a evita neînţelegerile! Vă recomandăm să nu mai fiţi atât de orgolios, pentru că riscaţi să rămâneţi fără prieteni.

Capricorn

Vă indispun pierderile pe care le-aţi suferit cu o afacere nerentabilă. Traversaţi o perioadă în care credeţi că toţi vă sunt împotrivă şi că nu vă iese nimic. Nu fiţi pesimist, în curând va fi mai bine! Vă recomandăm să mergeţi în vizită la rude şi să vă relaxaţi.

Vărsător

Sunteţi decis să faceţi schimbări radicale în privinţa relaţiilor sentimentale. Planurile pe care vi le-aţi făcut pentru azi au mari şanse de reuşită, dar trebuie să aveţi răbdare. Ascultaţi-vă intuiţia!

Pești

Totul pare să vă meargă perfect şi nimic nu vă poate indispune. Sunteţi nerăbdător să vă exprimaţi şi să acţionaţi. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi, pentru că riscaţi să faceţi gafe regretabile.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: