HOROSCOP

Berbec  

La serviciu, sunteți încăpățânat și colaborați greu cu colegii. Fiți mai flexibil! După-amiaza s-ar putea să suferiți o dezamăgire sentimentală. Vă recomandăm să acceptați ajutorul prietenilor.

Taur

Se pare că dimineața aveți mult de alergat, pentru a rezolva probleme legate de o moștenire. După-amiaza vă pregătiți pentru o călătorie lungă împreună cu partenerul de viață.

Gemeni

O veste neplăcută în legătură cu o persoană apropiată vă dă peste cap tot programul. S-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o călătorie.Prietenii vă apreciază pentru că îi ajutați la nevoie.

Rac

Fiți mai precaut în afirmații! Atitudinea unui partener de afaceri vă nemulțumește și vă determină să deveniți impulsiv. După-amiaza primiți o sumă importantă de la o femeie mai în vârstă.

Leu

Un coleg în care ați avut mare încredere vă dezamăgește profund. Vă recomandăm să fiți prudent și să nu începeți discuții în contradictoriu cu cei din jur.

Fecioară

S-ar putea să vă loviți de probleme financiare. Nu este cazul să vă lăsați demoralizat. După-amiaza vă surâde norocul. Un fost coleg vă propune o colaborare pe termen lung, din care puteți câștiga bine.

Balanţă

Este posibil să aveți o deziluzie în dragoste. Sunteți mai emotiv decât de obicei și vă este greu să vă exprimați în mod deschis. Nu refuzați comunicarea!

Scorpion

Un bărbat mai în vârstă vă ajută cu sfaturi și reușiți să aplanați un conflict în familie. Nu încercați să vă rezolvați singur toate problemele! Astăzi nu vă puteți concentra prea bine.

Săgetător

Dimineața s-ar putea să fiți bulversat din cauza unor probleme de natură sentimentală. Vă recomandăm să acordați mai mult timp activităților casnice. Puteți să vă ocupați de reparații, reamenajări etc.

Capricorn

Dimineața sunteți indispus și comunicați mai greu cu anturajul și cu familia. Vă recomandăm să vă ordonați ideile. Spre seară s-ar putea să fiți invitat la o petrecere.

Vărsător

Riscați ca partenerul de viață să vă reproșeze că sunteți indiferent. Vă preocupă situația financiară și aveți tendința să neglijați relațiile sentimentale.

Peşti

S-ar putea să vi se ofere un nou loc de muncă sau să fiți promovat. Mai multe responsabilități, dar și câștigurile sunt mai mari. Vă recomandăm să vă consultați cu partenerul de viață și să cereți sfatul unei rude cu experiență.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: