Horoscop

Berbec

S-ar putea să fiţi nemulţumit din cauza unor schimbări neaşteptate la locul de muncă. Încercaţi să vă calmaţi, oricum nu puteţi să schimbaţi nimic! Vă sfătuim să nu ridicaţi tonul în discuţiile cu o persoană mai în vârstă. Evitaţi certurile, pentru că nu aveţi nimic de câştigat!

Taur

S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că neglijaţi familia, pentru că vă implicaţi în prea multe activităţi. Sunteţi pus în faţa unei decizii dificile. Riscaţi ori o ceartă serioasă cu partenerul de viaţă, ori ruperea relaţiilor cu un prieten apropiat. Vă sfătuim să aveţi grijă de sănătate.

Taur

Sunteţi inventiv şi ambiţios, atuuri pe care le puteţi folosi în activitatea profesională şi în afaceri. Astăzi puteţi avea succes în tot ce faceţi. Vă sfătuim să ţineţi cont de părerile unui prieten apropiat. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune. Nu-i faceţi reproşuri persoanei iubite!

Rac

Intuiţia vă ajută să aflaţi adevărul în legătură cu zvonurile lansate de o femeie despre dumneavoastră. După-amiază s-ar putea să aveţi o neînţelegere cu partenerul de viată, din cauza problemelor financiare şi a părerilor diferite despre o călătorie în care urmează să plecaţi împreună. Vă sfătuim să vă controlaţi nervii, pentru că situaţia se va limpezi repede.

Fecioara

În prima parte a zilei sunteţi irascibil din cauza problemelor de serviciu. După-amiază vă simţiţi bine împreună cu prietenii care vă vin în vizită. S-ar putea să plănuiţi o excursie. Vă recomandăm să aveţi mai multă răbdare cu cei din jur.

Balanţa

S-ar putea să aveţi de ales între stresul unei afaceri noi, împreună cu un prieten, şi siguranţa locului de muncă. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi. Consultaţi-vă cu o persoană mai în vârstă, cu experienţă în domeniu!

Scorpion

De dimineaţă sunteţi nervos pe partenerul de viaţă, pentru că a cheltuit prea mult. Puteţi să evitaţi o ceartă cu persoana iubită dacă renunţaţi să mai fiţi încăpăţânat. Spre seară, s-ar putea să aflaţi că aţi primit o moştenire, ceea ce vă schimbă planurile pentru a doua zi. Vă sfătuim să vă păstraţi cumpătul.

Săgetător

De dimineaţă vă pune pe gânduri o veste neplăcută, legată de relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să fiţi prudent, indiferent ce se întâmplă. Nu faceţi persoanei iubite promisiuni pe care să nu le puteţi respecta! Chiar dacă nu staţi prea bine cu banii, vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii.

Capricorn

S-ar putea  azi să nu staţi prea bine cu simţul practic. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur! Sfaturile unui prieten cu experienţă vă sunt de mare folos pentru a lua o decizie importantă în relaţiile sentimentale.

Vărsător

Este posibil să aveţi probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simţiţi în largul dumneavoastră la o petrecere. Încercaţi să vă păstraţi echilibrul şi să nu exageraţi! Vă sfătuim să nu provocaţi discuţii în contradictoriu cu prietenii. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unui prieten cu experienţă în acest domeniu şi mai ales să vă ascultaţi intuiţia.

Peşti

S-ar putea să vă certaţi cu persoana iubită, pentru că vreţi să renunţaţi la o excursie. Se pare că astăzi nu aveţi succes nici în afaceri. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să vă limitaţi la activităţi de rutină. Evitaţi speculaţiile financiare!

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: