Horoscop

Berbec

Puneţi suflet în tot ce faceţi şi sunteţi hotărât să terminaţi tot ce aţi început. Sunt favorizate câştigurile financiare şi puteţi să vă afirmaţi în societate. În relaţiile cu partenerul de viaţă aveţi parte de armonie şi bună înţelegere. Vă sfătuim să fiţi cumpătat.

Taur

În prima parte a zilei vă simţiţi în stare să mutaţi munţi din loc. Nu vă  supra-estimaţi capacitatea de efort, dacă vreţi să nu aveţi surprize neplăcute!

După-amiază s-ar putea să primiţi musafiri sau să fiţi invitat la rude. Chiar dacă sunteţi entuziast, lăsaţi-i şi pe ceilalţi să vorbească!

Gemeni

Sunteţi în formă şi bine dispus, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin şi în societate. Situaţia financiară nu vă satisface, dar vă veţi redresa curând. Seara mergeţi la o petrecere unde sunteţi în centrul atenţiei.

Rac

Inventivitatea de care daţi dovadă vă ajută mult în afaceri. Planurile în privinţa unei noi investiţii se vor concretiza în scurt timp şi vă vor aduce beneficii substanţiale. Preocupat de afaceri, aveţi tendinţa să neglijaţi problemele partenerului de viaţă.

Leu

Aveţi succes în activităţile comerciale şi sunt favorizate investiţiile pentru cămin. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu un membru mai în vârstă al familiei, care nu este de acord cu ideile dumneavoastră.

Fecioara

S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie anunţată în ultimul moment. Cu toate că apar dificultăţi, reuşiţi să vă descurcaţi foarte bine şi să rezolvaţi toate problemele. Este posibil ca relaţiile sentimentale să fie tensionate în prima parte a zilei, din cauza schimbării programului.

Balanţa

Sunteţi plin de energie şi ideile dumneavoastră sunt apreciate de anturaj. Dacă sunteţi invitat într-o excursie, profitaţi de ocazie! Chiar dacă trebuie să cheltuiţi mai mult decât aveaţi de gând, meritaţi să vă relaxaţi.

Scorpion

Colaborarea cu un partener de afaceri începe să dea roade, o dată cu finalizarea cu succes a unei activităţi importante. Relaţiile sentimentale ar putea avea de suferit în partea a doua a zilei. Nu este cazul să vă îngrijoraţi: o rudă vă ajută să treceţi cu uşurinţă peste acest moment.

Săgetător

Se pare că aveţi dificultăţi materiale, dar aveţi un randament excelent în activităţile intelectuale. Este o zi favorabilă studiului, proiectelor de viitor, comunicării, dar şi relaţiilor de prietenie. După-amiază ar fi bine să vă ocupaţi de problemele tinerilor din familie. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Capricorn

Aveţi multe probleme de rezolvat şi ar fi bine să vă organizaţi cât mai riguros, ca să vă consumaţi energia inutil. Deşi sunteţi o fire practică şi astăzi aveţi un randament bun, vă sfătuim să nu refuzaţi ajutorul care vi se oferă.

Vărsător

Sunteţi încrezător în forţele proprii şi plin de energie. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan intelectual şi social. Relaţiile sentimentale decurg excelent. Vă sfătuim, însă, să acordaţi mai multă atenţie celor vârstnici din familie.

Peşti

Vă simţiţi plin de energie şi în stare de mari eforturi fizice. Vă sfătuim să nu vă supraestimaţi capacitatea de efort, pentru că riscaţi să aveţi probleme de sănătate. În partea a doua a zilei s-ar putea să fiţi invitat la o petrecere. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă!

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: