Horoscop

Berbec

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie de afaceri şi să aveţi un succes deosebit. Singura condiţie este să aveţi răbdare şi să nu vă certaţi cu un partener de afaceri. După-amiază sunteţi cuprins de reverii şi petreceţi clipe plăcute alături de persoana iubită. Vă sfătuim să vă exprimaţi deschis sentimentele.

Taur

Persoana iubită vă dă o veste care vă determină să vă schimbaţi programul. După-amiază aveţi şansa să faceţi cunoştrinţă cu o persoană dispusă să vă ajute cu un împrumut. Vă recomandăm să nu luaţi decizii în grabă. Evitaţi orice fel de speculaţii!

Gemeni

Aveţi şanse să primiţi o sumă importantă şi să vă redresaţi situaţia financiara. S-ar putea să primiţi o moştenire sau un împrumut. Sunt favorizate învestiţiile şi planurile de viitor. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Nu neglijaţi odihna!

Rac

Este posibil să aveţi dificultăţi financiare, dar vă sfătuim nu vă faceţi griji. În curând vă veţi descurca mai bine. Pe plan sentimental vă merge foarte bine şi parcurgeţi o perioadă favorabilă activităţilor artistice. Vă sfătuim să nu neglijaţi persoanele mai tinere din familie.

Leu

Astăzi puteţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere pe care a demarat-o recent. Vă recomandăm să acceptaţi, pentru că beneficiile pot fi mari. Spre seară, mergeţi împreună cu partenerul de viaţă într-o vizită la rude, unde depănaţi amintiri.

Fecioara

Se întrevede o zi grea, dar aveţi suficientă energie şi faceţi faţă cu succes tuturor problemelor. Pe plan financiar nu staţi grozav, dar sunteţi hotărât să rezistaţi. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie.

Balanţa

Treceţi printr-un moment favorabil, în care puteţi să faceţi schimbări importante pe plan sentimental şi în afaceri. Este posibil să încheiaţi un contract important pentru viitor, dar trebuie să acceptaţi ajutorul prietenilor şi al familiei. Ca să evitaţi surprizele neplăcute, vă recomandăm să aveţi răbdare. Nu forţaţi lucrurile!

Scorpion

Sunteţi ambiţios şi decis să finalizaţi tot ce aţi început. Aveţi ocazia să câştigaţi foarte bine şi să vă afirmaţi în societate. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune. După-amiază, depănaţi amintiri. Vă sfătuim să evitaţi excesele alimentare, pentru că sunteţi predispus la probleme digestive.

Săgetător

Vă simţiţi plin de energie şi vă orientaţi către activităţi care presupun efort fizic. Vă sfătuim să nu vă supraestimaţi, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Spre seară este posibil să fiţi invitat la o rudă mai în vârstă. Evitaţi discuţiile aprinse!

Capricorn

Colegii şi partenerul de viaţă vă apreciază pentru gândurile frumoase şi ideile generoase. Aveţi de terminat o activitate migăloasă şi vă este greu să vă descurcaţi singur. Vă recomandăm să acceptaţi ajutorul unui prieten bine intenţionat. Se pare că sunteţi nemulţumit de situaţia financiară. Aveţi puţină răbdare!

Vărsător

Sunteţi foarte bine dispus şi decideţi că este momentul să faceţi o învestiţie pentru casă.

După-amiază s-ar putea să faceţi un drum care vă trezi amintiri deosebit de plăcute. Vi se propună să vă asociaţi într-o afacere. Nu încercaţi să obţineţi mai mult decât vi se cuvine!

Peşti

Este o zi favorabilă schimbărilor importante pe plan sentimental. Sunt favorizate parteneriatele şi întâlnirile romantice. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor, dar încercaţi să fiţi mai pragmatic! Vă sfătuim să ascultaţi sfaturile unei persoane cu experienţă. Spre seară vă puteţi aştepta la o veste bună din partea unui prieten.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: