Horoscop

Berbec

Dimineaţa s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit mult pe lucruri care nu erau neapărat necesare. Încercaţi să vă stăpâniţi nervozitatea! Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi, în special, partenerului de viaţă.

Taur

Este posibil să fiţi implicat într-un scandal la serviciu din cauza bârfelor unei colege. Vă recomandăm să vă stăpâniţi şi să nu faceţi afirmaţii dure, pentru că neînţelegerile se lămuresc, dar jignirile nu se uită. După-amiază primiţi într-un mod nesperat o sumă importantă, cu care reuşiţi să vă rezolvaţi problemele financiare.

Gemeni

Vă sfătuim să evitaţi drumurile cu maşină. Există pericolul să faceţi un accident de circulaţie. Oricum, fiţi mai prudent decât de obicei! În privinţa afacerilor, ar fi bine să nu riscaţi nimic şi să evitaţi speculaţiile.

Rac

S-ar putea să fiţi tensionat şi irascibil din cauza sarcinilor de serviciu. Aveţi mult de lucru şi vă enervează că nu vă sprijină nimeni. Aveţi grijă să nu faceţi afirmaţii pe care le puteţi regretă mai târziu. După-amiază este posibil să aflaţi că un cunoscut a suferit un accident de circulaţie.

Leu

S-ar putea să aveţi o controversă cu şeful direct şi să reacţionaţi impulsiv. Vă sfătuim să fiţi prudent. Ar fi bine să vă odihniţi mai mult. Sunteţi la un pas de extenuare.

Fecioara

Dimineaţa aflaţi că trebuie să plecaţi într-o călătorie de afaceri. Este posibil că partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu v-aţi ales bine momentul, determinându-vă să amânaţi călătoria. Vă sfătuim să nu puneţi mereu afacerile pe primul plan. Acordaţi mai multă atenţie familiei!

Balanţa

O dispută cu şefii s-ar putea să se soldeze cu anularea unei delegaţii în care trebuia să plecaţi zilele acestea. Din cauza oboselii, s-ar putea să resimţiţi o stare accentuată de tensiune. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea şi chiar accidente.

Scorpion

Vă irită problemele care apar din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Nu refuzaţi comunicarea! Sunt şanse să ajungeţi la un punct de vedere comun. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile celorlalţi şi să fiţi mai maleabil. Acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă!

Săgetător

Câteva evenimente neprevăzute vă fac să acumulaţi întârzieri supărătoare. Dacă v-aţi propus să încercaţi o afacere, vă sfătuim să nu vă faceţi planuri prea mari, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit. Ar fi bine să lăsaţi pe mâine deciziile importante.

Capricorn

Începeţi o activitate de pe urmă căreia veţi câştiga bine. Dar, pentru ca succesul să fie deplin, vă recomandăm să vă temperaţi spiritul critic. Păstraţi-vă calmul în discuţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă! Spre seară, s-ar putea să aflaţi de la un prieten că o cunoştinţă a avut un accident de circulaţie.

Vărsător

O rudă mai în vârstă nu-şi respectă promisiunea de a va împrumuta o sumă de bani. Nu este cazul să-i faceţi reproşuri. Încercaţi să fiţi mai înţelegător cu cei din jur! Astăzi puteţi să ţineţi cont de intuiţie.

Peşti

În sfârşit, şefii încep să vă aprecieze eforturile din ultima perioadă. S-ar putea ca atmosfera tensionată din jur să vă încurce planurile de afirmare în societate. Vă sfătuim să evitaţi întâlnirile cu prietenii, petrecerile şi deplasările cu maşină.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: