Horoscop

Berbec

În această săptămână, mintea ta va fi plină de gânduri şi incertitudini. Pentru că nu vei reuşi să controlezi aceste gânduri negre, te vei enerva pe tine însăţi. Totuşi, vei prefera să-ţi rezolvi problemele şi să gândeşti pozitiv. Nu este nimic în neregulă să mai aştepţi puţin dacă nu eşti sigură de răspunsurile tale şi nu trebuie să te simţi vinovată dacă, pentru moment, adopţi o atitudine neutră cântărind ambele laturi ale unei situaţii. Universul este plin de contradicţii, dar şi ele fac parte din viaţa de fiecare zi.

Taur

O schimbare de imagine ţi-ar putea face mult bine şi chiar ţi-ar spori încrederea în tine. Aspectul fizic va face o impresie puternică asupra celor din jur, iar ceea ce lumea va vedea la exterior este că o oglinda a interiorului tău. Schimbările pozitive îţi vor aduce beneficii atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală şi, în acelaşi timp, te vei simţi mult mai bine.

Gemeni

Conversaţiile, un album vechi de fotografii sau un dar primit din partea unei persoane pe care o vezi foarte rar îţi va trezi amintirile. Această rememorare a zilelor dificile din trecut te va supăra şi întristă. Încearcă să aşezi tot ce a fost nefericit într-un colţ cât mai adânc al minţii tale şi nu mai lasă ca memoria să te mai deranjeze nejustificat, astfel vei reuşi să treci peste acele episoade tulburătoare din viaţa ta. Oricât au fost de dureroase unele evenimente din trecut, dacă poţi trage învăţăminte din acestea, pe care să le foloseşti în mod constructiv, vei avea un viitor promiţător.

Rac

S-ar putea să simţi că noul tău partener îţi întinde nervii la limită şi nu are nici o intenţie să devină vreodată serios. Cu cât vei petrece mai mult timp cu el, cu atât mai greu îţi va fi să pui capăt acestei relaţii. Pe plan profesional, dacă un coleg ignoră regulile impuse de societatea în care lucrezi, ar trebui să faci cunoscut acest lucru unui superior. Ultimul lucru de care ai nevoie în acest moment este să suferi din cauza neglijenţei sau lipsei de sensibilitate a altcuiva. Pune-ţi propriile interese pe primul loc.

Leu

Ai propriile mijloace de a face anumite lucruri, iar dacă altora nu le plac metodele tale, mai degrabă te-ar lasă în pace. Este mult mai uşor să abordezi anumite lucruri de una singură, decât să-ţi pierzi timpul argumentându-ţi tehnicile şi preferinţele. În cazul în care atmosfera de la locul de muncă este încordată, vei fi recunoscătoare relaţiilor călduroase cu cei apropiaţi. Cei dragi vor face orice că să te mulţumească, iar pasiunea din viaţa de cuplu va fi din ce în ce mai puternică.

Fecioară

Discreţia te va ajuta la consolidarea relaţiilor existente. Deseori eşti o persoană care nu vorbeşte prea mult, iar acest lucru, de această dată, va lucra în avantajul tău. Ţi se va dezvălui un secret, dar este ceva pe care tu deja îl cunoşteai de ceva timp. Deşi nu te va lua prin surprindere, vei fi nevoită să te comporţi de parcă acum l-ai fi auzit pentru prima dată. Te vor încânta unele veşti primite de la cineva de departe sau posibilitatea unei deschideri legată cu o călătorie în străinătate.

Balanţă

Uneori eşti prea îngăduitoare şi, înainte de a-ţi da seamă, vei fi de acord să preiei treburile sau responsabilităţile altor persoane. Se pare că cineva a manipulat ingenios această situaţie şi te va face să simţi chiar că îi datorezi o favoare pentru acest lucru. Ceea ce faci tu pentru alţii depăşeşte cu mult ceea ce au făcut aceştia pentru tine. Cererile prietenilor şi colegilor tăi te vor impresiona, dar cel mai important lucru acum este să ai grijă de sănătatea ta.

Scorpion

Poţi simţi în zilele următoare că scopul tău este să-i ajuţi pe ceilalţi într-un mod dezinteresat şi altruist. O discuţie plină de sens ţi-ar putea dezvălui o modalitate de a beneficia de pe urmă eforturilor tale voluntare. Chiar dacă aceste eforturi depuse de tine îţi dau un sentiment de valoare şi îţi măresc încrederea în tine, conştientizarea propriilor dorinţe te va ajuta să te înţelegi mult mai bine. Oricare ar fi motivul, eforturile pe care le depui pentru o cauză nobilă nu sunt de blamat.

Săgetător

Singura cale de a concura cu un coleg isteţ este să foloseşti o tactică inteligenta si bine pusă la punct. Nu te grăbi să ai încredere în cineva pe care abia l-ai cunoscut. Farmecul şi prietenia acestuia sunt, aproape sigur, false. Îţi doreşti să poţi crede ceea ce-ţi va spune un prieten, dar îţi vei da seamă că informaţiile primite sunt mincinoase. Vei fi în contradicţie cu tine, cu cei dragi şi cu prietenii tăi. În această săptămână evită să iei decizii care îţi pot afecta viitorul.

Capricorn

Experienţele din copilărie ar putea da culoare punctelor tale de vedere. Te poţi trezi că te comporţi aproape la fel ca persoana adultă care a avut o influenţă puternică în educaţia ta. Odată ce ţi-ai dat seamă de acest lucru, vei hotărî dacă este un lucru bun sau rău. În general nu eşti o persoană schimbătoare, dar în această săptămână va fi o excepţie de la regulă. Dacă îţi vei retrage o promisiune, vei avea un motiv întemeiat, iar dacă le vei explica şi celorlalţi, aceştia vor înţelege.

Vărsător

S-ar putea să-ţi doreşti ca un prieten sau chiar iubitul tău să fie mai flexibil. Refuzul acestora de a acceptă anumite schimbări pe care tu ţi le doreşti, începe să te scoată din sărite. S-ar putea că ceilalţi să te acuze că eşti imprevizibilă, dar cel puţin nu eşti încăpăţânată. S-ar putea să fii nevoită să mergi mai departe cu unele planuri, fără sprijinul persoanelor apropiate şi dragi ţie, în speranţa că acestea, mai devreme sau mai târziu, vor înţelege.

Peşti

S-ar putea să te împrieteneşti cu persoane a căror viaţă socială este foarte bogată şi din acest motiv vor există unii care vor răspândi cu plăcere diverse bârfe şi zvonuri. Ai fost întotdeauna sensibil la genul acesta de atmosferă creată în jurul tău şi te vei întreba dacă nu cumva acest soi de oameni fac viaţa altuia un iad în mod deliberat. Motivul lor de a răspândi minciuni şi de a-ţi face viaţa un calvar va apărea ulterior, din această cauza îţi vei face o favoare dacă îţi vei petrece cât mai puţin timp posibil în compania acestora.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: