Horoscop

Berbec
Ideal ar fi ca astăzi să vă rezolvaţi problemele, dar să nu uitaţi să vă şi distraţi. Diseară, cineva aşteaptă să înveţe de la dumneavoastră lucruri noi. Nu ezitaţi să împărtăşiţi din vastele cunoştinţe pentru că vă va mulţumi cu vârf şi îndesat.

Taur
Atenţia sporită la detalii şi la acţiunile care au loc în jurul dumneavoastră este cheia succesului în această zi. Diseară, fiţi pregătit să rezolvaţi cu ajutorul intuiţiei un mister pe care cineva vi l-a împărtăşit de curând. Gemeni
Veţi vedea că starea romantică vă va ajuta atât în relaţiile cu cei din jur, cât şi în relaţia cu persoana iubită. Partenerul dumneavoastră vă face irezistibil şi e de acord cu tot ce-l puneţi să facă. Faceţi planuri îndrăzneţe de viitor cu partenerul.

Rac
În dragoste, sunteţi pasional şi vă surprindeţi partenerul în mod plăcut. Încercaţi să nu vă apucaţi astăzi de cât mai multe probleme. Mai mult ca sigur, nu veţi reuşi să le rezolvaţi în cel mai scurt timp, aşa cum vă doriţi. Leu
Planurile nepuse în practică şi proiectele neterminate vă vor da dureri de cap toată ziua. Amânarea lor în continuare va face ca lucrurile să se înrăutăţească. Dacă rămâneţi pasiv vă veţi afunda într-o grămadă de proiecte ce se vor aduna.

Fecioară
Familia şi prietenii vor aprecia dorinţa dumneavoastră de schimbare şi micile ironii.  Aveţi grijă însă şi nu întindeţi coarda. E posibil să aveţi şi surprize neplăcute.

Balanţă
Astăzi nu este tocmai o zi fastă pentru dumneavoastră. Toate problemele stau după câte un colţ, aşteptând să faceţi o mişcare greşită pentru ca apoi să vină toate grămadă. Persoanele care au autoritate vor avea păreri diferite de cele pe care le susţineţi.

Scorpion
Dacă aveţi copii, trebuie să vă petreceţi timpul cu aceştia, ocupându-vă de unele probleme cu care cei mici se confruntă. Sunteţi destul de rece şi brutal la serviciu şi nu ezitaţi să vă pedepsiţi colaboratorii. Cu banii nu staţi prea bine, dar în curând situaţia se va îmbunătăţi.

Săgetător
Veţi cunoaşte o persoană nouă azi. Abilitatea de comunicare dintre voi este puternică încă de la început şi veţi descoperi lucruri uimitoare unul despre celălalt. Aveţi grijă de bani şi evitaţi riscurile financiare.

Capricorn
Lucraţi mai bine singur decât în echipă. Puteţi avea ideea salvatoare pentru ceilalţi. Posibilităţile pentru câştig vor fi accentuate în a doua parte a zilei. O persoană de sex opus apare în viaţa amoroasă şi vă dă senzaţia că merită încrederea dumneavoastră.

Vărsător
Combativitatea este arma cea mai puternică în reuşita profesională. Vă confruntaţi însă cu o atmosferă ostilă la locul de muncă. Nu uitaţi că sentimentele de iubire trebuie exprimate, altfel ele pot crea o prăpastie. Este bine să vă încredeţi în prieteni, însă nu duceţi la extrem această încredere.

Peşti
Faceţi un pas semnificativ înainte, primul dintre cei mulţi care vor urma. La serviciu, relaţia cu colegii este puţin tensionată. Nici cu sănătatea nu staţi prea bine. De fapt, momentele minunate de care vă bucuraţi sunt atât de intense, încât uitaţi de totul în jur şi vă concentraţi asupra fiinţei iubite.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: