Horoscop

Berbec
Nu vă plângeţi de lucrurile pe care le aveți, căci s-ar putea ca acestea să nu fie veşnice. Un prieten vă spune nişte lucruri un pic incomode, însă cu intenţii onorabile. Încercați să reflectați mai mult asupra lucrurilor şi să nu vă supărați din nimicuri. O întâlnire neprevăzută vă lasă fără cuvinte dacă sunteți singur.

Taur
Ziua va fi foarte bună din punct de vedere sentimental. Vă gândiți din ce în ce mai serios la viitorul dumneavoastră pe termen lung şi ceea ce vedeți nu vă mulţumeşte deloc. Este bine să vă faceți un plan de bătaie şi să-l puneți în practică mai repede. Sunteți persoana care întreţine atmosfera în birou, iar colegii adoră să petreacă timp în compania dumneavoastră.

Gemeni
Ați cam rămas fără fonduri, iar acest lucru vă supără foarte tare. Trebuie să munciți mai mult decât de obicei, pentru a face rost de bani, căci nu suportaţi ideea de a vă îndatora cuiva. Într-o relaţie, comportamentul distant îl îngrijorează pe partener care va începe să pună o mulţime de întrebări.

Rac
Vă dedicați familiei şi copiilor, petrecând majoritatea timpului cu aceştia. Sunteți tandru, inimos şi plin de înţelegere, iar acest lucru îi face pe cei din jur să încerce puţin să profite de bunăvoința dumneavoastră, cerându-vă diverse hatâruri. Însă, ştiți că sunt plăceri pe care le puteți face fără probleme şi chiar vă simţiți bine fiind atât de darnic.

Leu
Faceți în aşa fel încât gândurile ascunse să rămână numai ale dumneavoastră. Acţionați neobservat, urmărind să vă atingeți scopul final. S-ar putea totuşi să bănuiți pe cine nu trebuie, priviți bine în jur. Sigur veți înţelege cum stau lucrurile. Mai multe obstacole profesionale vă vor sta în cale şi veți avea nevoie să vă regăsiți ritmul alert de muncă.

Fecioară
E imposibil pentru ceilalţi să nu se îndrăgostească de dumneavoastră astăzi. Carisma şi magnetismul sunt ieşite din comun. Dacă sunteți singur, aveți tot ce vă trebuie pentru a găsi o persoană de care să fiți atras. Într-o relaţie, libidoul atinge cote foarte înalte.

Balanţă
Vă supără ideea unei colaborări pe termen lung cu o persoană în care nu aveți încredere. Din păcate, va trebui s-o suportaţi şi să faceți tot ce puteți pentru ca lucrurile să meargă strună. Partenerul de viaţă vă invită în oraş. Nu vă adânciți în probleme şi profitați de orele petrecute cu persoana iubită. Primiți complimente din partea superiorilor.

Scorpion
Sunteți supărat pe viaţă şi aveți tendinţa de a vedea totul în negru. Când însă o persoană apropiată încearcă să vă ofere ajutor, nu sunteți deloc dispus să comunicați. Părinţii vă cer nişte lucruri şi simțiţi că vă pierdeți şi ultimul strop de răbdare. Ar trebui să vă calmați şi să priviți bine situaţia.

Săgetător
Vă sfătuiți cu o persoană vârstnică din familie în privinţa unui copil de care vă îngrijiți. Părinţii vă sprijină şi acest lucru vă dă multă încredere în forţele proprii. Într-o relaţie, legătura dintre voi nu avansează în ritmul normal şi diferenţele încep să-şi spună cuvântul.

Capricorn
Faceți în aşa fel încât să aveți parte de distracţie în fiecare zi. Având în vedere că sunteți în vacanţă, senzaţia este cu atât mai intensă cu cât începe săptămâna şi nu mai trebuie să munciți. Prietenii vă fac tot felul de invitaţii şi aveți greutăţi în a alege ceva.

Vărsător
Aveți de-a face cu un grup de străini şi trebuie să vă puneți în aplicare toate calităţile de bun negociator. Faceți eforturi pentru a fi înţeles, iar în cele din urmă reuşiți să vă expuneți ideile într-un mod clar şi foarte antrenant. Seara o petreceți alături de prieteni.

Peşti
Planetele vă stimulează şi atâta timp cât nu aveți ascendenți în zodia dumneavoastră, cei din jur nu vă vor recunoaşte deloc astăzi. Vă gândiți să rupeți o relaţie profesională sau personală, care în ultima vreme vă face numai probleme.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: