Horoscop

Berbec
Simțul proprietăţii este foarte dezvoltat în această perioadă, de aceea reacţionați agresiv când cineva vrea să intre cu bocancii în viaţa dumneavoastră. Aceeaşi atitudine egoistă o aveți cu cei din casă, unde cei dragi tot vă cer lucruri cu împrumut.

Taur
Vă petreceți ziua încercând să separaţi pasiunea de posesivitate. Încercați să nu vă apucaţi astăzi de cât mai multe probleme. Mai mult că sigur, nu veţi reuşi să le rezolvaţi în cel mai scurt timp. Trebuie să vă dedicați locului de muncă în proporţie foarte mare.

Gemeni
A face mici concesii nu este unul dintre obiceiurile dumneavoastră, dar astăzi, pentru a trece un hop în carieră, va trebui să apelați la o astfel de soluţie de moment. Renunţarea la orgoliu este dificilă și tocmai din acest motiv vă veți simţi mai puţin confortabil.

Rac
Vă ajung la urechi nişte zvonuri îngrijorătoare şi sunteți conştient că au un sâmbure de adevăr în ele. Acum mai rămâne să vedeți cum le puteți face. Înainte de a încerca să vă adaptați noilor situaţii, găsiți un plan de rezervă pentru lucrurile scăpate de sub control.

Leu
Ziua nu va fi tocmai rea, dacă încercaţi să vă păstraţi în domeniul activităţilor mai puţin importante. Cine nu vă cunoaşte are impresia că sunteți un zbir cu familia din cauza modului tranşant în care vorbiți. Sunteți surprins să auziți părerea unor persoane care abia vă intră în viaţă şi luați în calcul chiar să vă schimbați puţin atitudinea.

Fecioară
Sunteți apreciat în familie şi ideile sunt primite cu bucurie de cei din casă, ba chiar aveți undă verde pentru a le pune în practică. Nu vă entuziasmați însă pentru că sunt destui care vă invidiază şi vă pun beţe în roate, fie şi prin simple remarci răutăcioase.

Balanţă
Aveți nevoie de o răbdare ieşită din comun. În momentele grele, unii spun adevăruri la care nu v-ați fi gândit şi le puteți folosi în favoarea dumneavoastră pe viitor. Nu deveniți rigid în discuţii şi evitați să puneți gaz pe foc atunci când lucrurile degenerează.

Scorpion
E indicat să vă ascultaţi partenerul, în loc să încercați să-l dominați. Încercând să vă impuneți autoritatea, nu veți face decât să provocați dispute. Singur, e foarte posibil să vă îndrăgostiți iremediabil de cineva. Aveți o fire oportunistă şi ştiți ce trebuie să faceți pentru a ieşi la muncă în faţă într-un mod subtil.

Săgetător
Vă loviți de lipsa de viziune a partenerului atunci când discutaţi chestiuni ce ţin de viitorul vostru. Nu în mod intenţionat vă pune piedici şi invocă tot felul de motive. Fiți ceva mai maleabil şi veți observa cum relaţia se va îmbunătăţi.

Capricorn
Joaca de-a detectivul vă aduce şi un mare beneficiu astăzi pentru că descoperiți o informaţie importantă la muncă. Poate fi vorba despre nişte secrete bine păzite de cineva pe care le aflați fără să vreți. Rămâne să vă decideți ce vreți să faceți cu informaţia.

Vărsător
Aveți impresia că știți foarte bine situaţiile prin care treceți şi drept urmare nu aveți nevoie să ascultaţi argumentele altora, dar nu luați în calcul faptul că vă puteți înşela foarte uşor. Puterea de a-i contrazice pe cei din jur nu vă face o persoană prea plăcută în anturaj.

Peşti
Simţiți că cei din familie vă tratează diferit faţă de restul rudelor, astfel că atunci când ați avut un succes nimeni nu a părut impresionat, însă în momentul în care altă rudă are o reuşită i se pregăteşte o surpriză.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: