Horoscop

Berbec
Tactul şi diplomaţia vă ajută în toate relaţiile pe care le aveți, în special în cele sentimentale. Luați în considerare o schimbare, însă nu sunteți deloc încântat de acest fapt. Imediat ce vă apropiați de ţelul propus, începeți să aveți dubii şi vă cuprinde frica.

Taur
Într-o relaţie, petreceți ziua plângându-vă de comportamentul partenerului. Acestea fiind spuse, el vă va enerva la culme pe toată durata zilei. Dacă nu vreți să faceți un efort, veți avea parte de multe momente neplăcute. Viaţa poate fi foarte frumoasă dacă veți fi un pic mai tolerant.

Gemeni
Datorită lui Marte sunteți plin de energie. Problema va fi să găsiți metodele potrivite pentru a canaliza această energie. Comportamentul va fi destul de ambiguu în acest domeniu. Într-o relaţie, aveți câteva idei menite să aducă ceva nou în ecuaţie.

Rac
Nu sunteți niciodată mulţumit cu ce aveți şi la momentul actual vă concentrați pe trecut, lucru care nu e deloc potrivit. Vă întristați singur fără motiv, fie că sunteți sau nu într-o relaţie. Încercați să priviți partea pozitivă a lucrurilor, pentru că nu e chiar atât de rău precum pare.

Leu
Înţelegeți că nu mai vreți să aveți parte de probleme în viaţa sentimentală. Sunteți puternic din punct de vedere mental, însă acest carusel emoţional în care v-ați dat în ultima perioadă vă oboseşte enorm.

Fecioară
Sunteți foarte sensibil şi nu tolerați deloc critica în legătură cu viaţa sentimentală. Indiferent de problemele care există, vă apărați relaţia cu orice preţ. Nu vă puneți nici măcar întrebarea dacă aceste critici sunt bazate pe ceva sau nu.

Balanţă
Astăzi nu mai aveți acelaşi chef de aventură ca zilele trecute şi preferați să stați relaxat împreună cu partenerul. Petreceți dimineaţa în pat, iar după-masă ieşiţi la o plimbare prin natură bucurându-vă de vremea frumoasă de afară. Singur, o invitaţie primită vă flatează.

Scorpion
Planetele vă determină să fiți foarte înţelegător şi dispus la orice. Un astfel de comportament nu va fi chiar altruist, fiindcă veți avea nevoie de afecţiune şi bunătate. Atunci când vă doriți ceva, faceți tot ce vă stă în putinţă să-l obţineți, aşa că nu aveți de ce să vă faceți griji. Dacă sunteți nevoit să munciți astăzi, aşteptați-vă la o zi foarte complicată.

Săgetător
Nu sunteți într-o stare prea potrivită pentru iubire. Aveți chef să ieşiți în oraş la o petrecere sau să petreceți timpul în aer liber practicând un sport cu prietenii decât să stați împreună cu partenerul. E posibil să uitaţi de o întâlnire stabilită şi veți fi nevoit să dați explicaţii.

Capricorn
Conştient că atitudinea pare prea rece şi beneficiind de aspectele pozitive aduse de astre, lăsați jos garda pentru a nu bloca nişte eventuale oportunităţi romantice. Aveți chef să fiți mai relaxat, să vă arătaţi partea plăcută a caracterului, şi sunteți mult mai dispus să faceți compromisuri astăzi.

Vărsător
Sunteți hotărât să cultivați bucuria care există deja sau pe care vreți s-o trăiți şi veți investi mult timp în cercul emoţional. Venus vă face deschis şi foarte cald şi din acest motiv sunteți foarte agreat de cei din jur.

Peşti
Emoţiile sunt scoase în evidenţă şi ar fi mare păcat dacă nu ați reuşi să profitaţi de pe urma acestei zile. Într-o relaţie, doriți să vă jucați cu partenerul, însă vă lipseşte armonia din vremurile bune. Singur, nu fiți aşa de încrezător ca de obicei.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: