Horoscop

Berbec
S-ar putea să fiţi doborât de o răceală, aşa că luaţi-vă câteva zile libere. Aveţi nevoie de odihnă ca să vă puneţi pe picioare şi, dacă nu staţi acasă, riscaţi să îi îmbolnăviţi şi pe alţii. Dacă v-aţi făcut planuri cu un potenţial partener va trebui să le amânaţi, chiar dacă nu sunteţi foarte încântat de asta.

Taur
Lipsa de contact cu prietenii apropiaţi sau cu partenerul vă face să vă simţiţi singur şi nesigur. Vă întrebaţi dacă nu cumva ceilalţi v-au uitat sau nu vor să fie prin preajmă. Nu aveţi motive să gândiţi astfel, mai bine vă rezolvaţi problemele de încredere pe care le aveţi.

Gemeni
Responsabilităţile de acasă vă ocupă toată mintea şi interferează cu alte obligaţii. S-ar putea să vă confruntaţi cu un conflict interior, dar ţineţi cont că aveţi o viaţă personală şi este foarte important să aveţi grijă de lucrurile care ţin de ea. Faceţi un efort şi păstraţi-vă calmul.

Rac
S-ar putea să primiţi un telefon sau un e-mail care vă va dezamăgi. Poate cineva speră să îl vizitaţi şi nu aţi reuşit să ajungeţi sau poate un prieten este nevoit să refuze o invitaţie pe care a făcut-o. Nu lăsaţi astfel de situaţii să vă strice starea de spirit.

Leu
Sunteţi foarte îngrijorat din cauza situaţiei financiare. Aţi tot aşteptat să primiţi nişte bani, iar întârzierea vă scoate din sărite. O despărţire temporară de partener vă va adânci starea neplăcută în care vă aflaţi. Încercaţi să rămâneţi ocupat şi să nu lăsaţi gândurile negative să vă copleşească. Fecioară
O întâmplare neaşteptată vă obligă să vă despărţiţi, temporar, de o persoană specială din viaţă. Situaţia va fi învăluită în multă confuzie şi s-ar putea chiar să vă îndoiţi de partener. Sunteţi preocupat de probleme financiare şi vă gândiţi la modalităţi prin care vă puteţi spori veniturile.

Balanţă
Simptomele unei răceli uşoare vă vor da peste cap activitatea zilnică. Sunteţi o persoană activă, dar astăzi nu aveţi chef de nimic, iar asta vă face să nu aveţi prea multă încredere. O problemă din cercul de prieteni vă  îngreunează capacitatea de concentrare.

Scorpion
O persoană specială s-ar putea să fie geloasă pe prietenii dumneavoastră. Poate primiţi o invitaţie la un eveniment la care trebuie să mergeţi singur. Ar fi o idee bună să o refuzaţi, pentru a petrece mai mult timp cu partenerul. Unele proiecte importante trebuie amânate deocamdată, iar asta vă scoate din sărite.

Săgetător
Sunteţi tentat să vă luaţi ziua liberă ca să vă ocupaţi de un proiect creativ, la care lucraţi de multă vreme. Nu veţi face, însă, foarte multe, pentru că mintea este ocupată de neînţelegerile pe care le aveţi cu prietenii. În ciuda tuturor lucrurilor neplăcute, încercaţi să rămâneţi concentrat.

Capricorn
Vă gândiţi la prieteni şi la rude care trăiesc departe şi de care nu mai ştiţi nimic. Vă simţiţi nostalgic şi aveţi tendinţa de a vă întoarce în trecut. Nu lăsaţi melancolia să vă copleşească. Sunaţi-vă prietenii, aflaţi ce mai fac, vor fi bucuroşi să afle că vă gândiţi la ei.

Vărsător
Sunteţi foarte preocupat de probleme financiare. S-ar putea să nu primiţi nişte bani pe care îi aşteptaţi demult. Nu este o zi bună să împrumutaţi, să faceţi o investiţie sau să cumpăraţi ceva. Staţi departe de astfel de tentaţii, pentru că astăzi nu gândiţi foarte limpede.

Peşti
Problemele pe care le-aţi avut în ultimele zile cu partenerul vă fac să vă simţiţi singur şi vă iau din încredere. Toate semnele arată că aceste sentimente nu au nici o justificare. Partenerul nu şi-a schimbat atitudinea, vă iubeşte în continuare, în ciuda faptului că nu sunteţi de acord în orice privinţă.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: