Hotelul Sport şi cinematograful trec în ograda Primăriei

Descentralizarea va aduce o serie de clădiri primăriilor şi consiliilor judeţene. Primăria Târgu Jiu va prelua, printre altele, Hotelul Sport de la stadion şi cinematograful „Sergiu Nicolaescu”

Activele pe care clubul Pandurii Târgu Jiu le are în momentul de faţă, respectiv propriul sediu, hotelul şi baza sportivă au mari şanse ca după votarea legii descentralizării să treacă în administrarea Primăriei Târgu Jiu, la fel ca şi cinematograful Sergiu Nicolaescu, pentru a cărei modernizare edilul Florin Cârciumaru şi senatorul Toni Greblă au făcut nenumărate demersuri anul trecut. Acum municipalitatea figurează în proiectul de lege privind descentralizarea cu mai multe active are ar urma să intre în patrimoniul propriu, cele de la Clubul Sportiv Şcolar Pandurii fiind cele de maxim interes, dat fiind faptul că sunt situate în imediata vecinătate a Primăriei, în zona centrală, şi se întind pe o suprafaţă mare de teren.

Florin Cârciumaru ne-a precizat că găseşte bine venit un astfel de demers, mai ales că el a făcut nenumărate cereri către Ministerul Tineretului şi Sportului. Un astfel de transfer de proprietate i-ar permite edilului să amenajeze în centrul oraşului sute de noi locuri de parcare, e drept cu preţul desfiinţării unor terenuri de sport folosite destul de rar în mare parte din an. „Gardul împrejmuitor şi terenurile acestea de tenis şi minifotbal ar urma să fie desfiinţate. Ele oricum nu sunt folosite decât foarte puţin, iar acolo putem crea câteva sute de locuri de parcare direct în zona centrală a oraşului. Apoi, dacă ni se dă şi hotelul şi sediul clubului, unde este cantina pentru sportivi este evident că putem ajuta şi alte ramuri sportive, nu doar echipa de fotbal. Eu spun că aşa cum am făcut treabă bună la Pandurii putem dezvolta, în viitor, şi alte sporturi la care, în trecut, am avut rezultate bune”, a declarat Cârciumaru.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: