Idei de cadouri de mărțișor sau de 8 martie, dacă ai rămas fără inspirație

Începutul lunii martie ne aduc Mărțișorul, dar și ziua de 8 martie, Ziua Femeii. Două ocazii de a avea grijă să oferim cadouri femeilor speciale din viața noastră. Dincolo de mărțișorul de prins în piept, ce alte cadouri și-ar dori femeile să primească?

În caz că ai rămas fără idei, iată această listă de daruri pe care orice femeie și-ar dori să le primească cu ocazia oricărei zile speciale sau chiar și fără motiv de sărbătoare, neapărat. Cui nu-i place un cadou primit din senin, pe neașteptate?

1. O piesă de bijuterie

Nu contează ce bijuterie este, singurul lucru care contează cu adevărat este că este un cadou de dragoste și este ceva ce poate purta mereu și este un cadou pe viață. În plus, dacă ești sigur că este femeia vieții tale, nu ezita să optezi pentru bijuteria prin excelență: inelul de logodnă, o să-i placă la nebunie! Dar pot fi și cercei originali, o brățară sau un colier.

Cadouri si martisoare pe Emag

2. Mâncarea ei preferată la un picnic

Fii original, ghicește ce-i place și distrează-te sărbătorindu-ți dragostea cu un picnic într-un cadru natural frumos. Pregătește-i mâncarea preferată și păstrează surpriza până la final, creând un decor unic și special, își va aminti această zi pentru totdeauna!

3. O scrisoare de dragoste

Poate că sună banal, dar cu toții apreciem când cineva ne scrie ceva, mai ales dacă este vorba de partenerul nostru. Să ai pe cineva care își face timp să exprime ceea ce simte în cuvinte, în scris, de mână și din inimă este ceva de prețuit. Vei avea această amintire pentru totdeauna!

4. O cameră plină de baloane

Distrează-te, umple-i camera cu baloane și fă-i o surpriză când deschide ușa. Vă veți întoarce în copilărie pentru câteva minute, dar împreună!

5. Un weekend romantic

Nu contează unde, ci doar compania. Oferă-i un weekend plin de sentimente într-un loc pe care nu l-ați mai vizitat până acum și bucurați-vă de dragostea voastră. Acesta este unul dintre cadourile pe care toată lumea le iubește, să vizitezi un loc special, să te bucuri de companie și să evadezi din rutină.

6. Parfumul preferat

Când observi că sticla ei de parfum este pe cale să se termine, anticipează-i și cumpără-i parfumul preferat. Este un detaliu simplu, ea va observa că știi ce-i place și va fi un gest de atenție. Nu doar cadoul este apreciat, ci și primirea lui la momentul potrivit, și nimic mai bine decât atunci când are cea mai mare nevoie de el.

7. Un set de lenjerie intimă

Dacă vrei să o surprinzi cu un cadou frumos, alege un set de lenjerie senzuală și pregătiți o seară frumoasă împreună în care să pregătiți jocuri distractive pentru a reînvia pasiunea care odată cu rutina zilnică este uneori puțin adormită, și să vă simțiți bine împreună.

9. Un album plin de amintiri

Tuturor ne place să prețuim detaliile și, uneori, păstrarea celor mai mici lucruri, cum ar fi biletele la concerte sau bilete la locurile pe care le-ați vizitat, este ceva cu adevărat special. Dacă o surprinzi cu o mică colecție de amintiri, te va iubi pentru totdeauna!

10. O zi de relaxare totală

Cui nu-i place să se relaxeze și să se elibereze de stres? Cu atât mai mult atunci când ești în mijlocul organizării nunții tale. Nu ezita, o zi de relaxare la un spa cu un masaj sau un tratament va fi unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care i le poți face.

11. O plimbare în natură

Dacă aveți peisajul rural sau munții în apropierea casei, profitați și petreceți ziua respirând aer curat, plimbându-vă și bucurându-vă de natură la maximum. Este un plan ușor de făcut și pe care îl poți repeta de câte ori este modul tău de a scăpa de stres. Împachetați gustări, băutură și plecați!

12. O cină romantică

Este un clasic care nu se demodează niciodată! Poți alege să pregătești singur o cină delicioasă cu lumânări și o sticlă de vin sau să o inviti la restaurantul ei preferat sau la cel în care ți-ai dorit mereu să mergi dar până la urmă nu ai găsit niciodată ocazia să o faci.

13. Mesaje prin casă

Există o modalitate mai bună de a te trezi decât să citești un mesaj romantic în oglinda din baie sau pe un post-it prin casă? Este ceva super simplu de făcut, nu durează mult și chiar este un detaliu pe care îl poți avea în orice moment. O modalitate foarte ușoară de a o face să zâmbească!

14. O excursie cu balonul cu aer cald

Îți poți imagina o astfel de aventură? Ea sigur nu poate! O plimbare cu balonul cu aer cald este un cadou spectaculos, va fi o aventură și totuși nu va fi la fel de riscantă ca alte sporturi extreme, o experiență de neuitat!

15. Un sport extrem

Iar dacă partenera ta este îndrăzneață și i-ar plăcea să practice o activitate mai riscantă decât o plimbare cu balonul, este o ocazie bună să o surprinzi! Zborul cu deltaplanul, bungee-jumping, scufundări, canoe sau parașutism... limita este stabilită de îndrăzneala ta! Și a ei.

Începutul lunii martie ne aduc Mărțișorul, dar și ziua de 8 martie, Ziua Femeii. Două ocazii de a avea grijă să oferim cadouri femeilor speciale din viața noastră. Dincolo de mărțișorul de prins în piept, ce alte cadouri și-ar dori femeile să primească?

În caz că ai rămas fără idei, iată această listă de daruri pe care orice femeie și-ar dori să le primească cu ocazia oricărei zile speciale sau chiar și fără motiv de sărbătoare, neapărat. Cui nu-i place un cadou primit din senin, pe neașteptate?

Vizualizări: 833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: