Îi doare în bască!

Ziarul Pandurul vă va prezenta pe toată durata campaniei electorale cele mai deşucheate declaraţii ale politicienilor implicaţi în campania electorală, vorbe care ar putea să ne amuze dacă situaţia ţării nu ar fi de plâns.

·        Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a solicitat, luni, ca autorităţile să ia măsuri faţă de "afişajul violent" al lui Traian Băsescu privind referendumul, susţinând că acesta "sperie copiii"."O persoană cu capul tăiat, cu ochii bulbucaţi, cu mesaj antisistem sperie copiii", a declarat Nechifor, care a spus că CNA, OPC sau Biroul Electoral Central ar trebui să se sesizeze în legătură cu aceste afişe şi mash-uri de mari dimensiuni care să fie afişate doar noaptea sau cu pătrat roşu pentru că sperie copiii.

·        Candidatul Sorin Oprescu s-a gândit că vrea să fie preşedinte antrenor, copiindu-l parţial pe Băsescu, cel care s-a declarat tot timpul preşedinte jucător. "În urmă cu cinci ani s-a născut sintagma de «preşedinte-jucător». Cu respectarea Constituţiei, cu respectarea prerogativelor preşedintelui, aş vrea să vă spun respectuos că mi-ar plăcea să fiu un preşedinte-antrenor", a declarat Sorin Oprescu într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa.

·        Candidatul UDMR la Preşedinţie, Kelemen Hunor, a pornit în campanie, luni, din satul său natal, Cârţa, având în traistă merinde de acasă - slănină, ceapă, brânză şi pâine de casă -, caravana sa de campanie urmând să cutreiere 350 de localităţi din Transilvania.

·        Lipitorii de afişe de la PSD se consideră terorizaţi tocmai de poliţie sau cel puţin aşa se întâmplă la Cluj. "În prima noapte de campanie am avut mai multe probleme. Echipele noastre de tineri putem spune chiar că au fost terorizate de către foarte multă lume, de către reprezentanţi ai organelor statului pe de o parte – motiv pentru care am şi făcut o reclamaţie la IPJ Cluj – de către poliţia comunitară – care i-a urmărit peste tot şi, bineînţeles că am făcut o sesizare – şi nu în ultimul rând, de societăţi comerciale care s-au ocupat cu ruperea afişelor PSD”, a spus Valentin Cuibus, preşedintele PSD Cluj.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: