Iliescu şi Răuţescu – la Cozmâncă pentru susţinerea lui Oprescu

Gheorghe Iliescu şi Ilie Răuţescu au avut o primă întâlnire cu Octav Cozmâncă pentru a discuta despre susţinerea lui Sorin Oprescu în Gorj. Cei doi provin din PSD, unul dintre ei fiind fost prim-vicepreşedinte al filialei, celălalt fiind chiar preşedinte interimar al organizaţiei în mai 2004, după schimbarea din funcţie a lui Nicolae Mischie. Amândoi au mers luni la Bucureşti şi au discutat cu Cozmâncă amănunte despre campania lui Oprescu, la discuţii fiind prezent şi candidatul independent.

Răuţescu se cunoaşte foarte bine cu Cozmâncă din perioada anterioară lui 1989, acesta fiind atunci prim-secretar la Rovinari, oraş în care a fost primar şi după anul 2000. Acesta a dus împreună cu Iliescu vreo câteva mii de semnături adunate din Gorj pentru susţinerea candidaturii lui Oprescu, fostul social-democrat spunând că, deocamdată, nimeni nu a fost desemnat să se ocupe în mod oficial de campania electorală la nivel de judeţ.

"Eu îl ajut pe Sorin Oprescu pentru că îmi doresc o schimbare cu adevărat în România, dar despre o structură de susţinere la nivel de Gorj nu pot să vă spun prea multe. Din ceea ce ştiu, sprijinul cel mare vine de la structurile universităţii Spiru Haret, iar noi suntem cu sufletul şi, pe cât putem, şi fizic, alături de singurul candidat independent din această campanie electorală. M-am întâlnit cu mentorul meu Octav Cozmâncă, am discutat despre candidatură şi continuăm acţiunile de susţinere a doctorului în campania aceasta", spune Răuţescu după discuţiile avute cu Cozmâncă în capitală.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: