În aceeaşi zi, Ionel Ilie socru mare, Ciurel – socru mic!

Petrecere mare în familia managerului CE Oltenia, Ionel Ilie. Șeful companiei energetice își va căsători la sfârșitul acestei săptămâni unul dintre băieți, pe cel mic. Evenimentul va avea loc la un restaurant din capitala Băniei, Craiova, acolo unde locuiește de altfel directorul general al companiei împreună cu familia sa. Tânăra care îi va deveni noră lui Ionel Ilie este tot din Craiova. Managerul CE Oltenia mai are un alt fiu, care s-a căsătorit în urmă cu câțiva ani cu o tânără originară din Rusia. Cei doi locuiesc și lucrează în Germania.
Surse din cadrul companiei spun că Ionel Ilie și-a și luat două zile de concediu pentru joi și vineri ca să poată participa la organizarea nunții fiului său. La evenimentul care va avea loc sâmbătă, 18 iunie, sunt așteptați circa 200 de invitați.
Tot în data de 18 iunie și fostul manager al CE Oltenia, Laurențiu Ciurel devine socru, dar nu mare, ci mic. Andreea Nicolae, fiica Nicoletei Ciurel dintr-o căsătorie anterioară, se căsătorește cu Ionuț Caragea, fiul fostului șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj. Evenimentul va avea loc la un restaurant din Târgu Jiu.

Vizualizări: 8,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: