Informatiile despre implantul dentar pe care nu toata lumea le cunoaste!

Golurile din dantura nu reprezinta o problema pe care o poti ignora. Daca ai pierdut unul sau mai multi dinti, atunci cu siguranta te confrunti cu probleme la masticatie si cu disconfort permanent. Mestecarea corespunzatoare a alimentelor nu poate fi realizata atunci cand dantura este incompleta, iar din cauza aspectului inestetic provocat de lipsa dintilor, risti sa iti pierzi si increderea de sine.

Vestea buna este ca problema danturii incomplete poate fi rezolvata usor cu ajutorul tratamentului cu implant dentar. Aceasta este cea mai moderna si eficienta tehnica de inlocuire a dintilor lipsa si te poate ajuta sa iti recuperezi zambetul perfect de altadata. Probabil ca ai auzit vorbindu-se despre implanturi, dar exista cateva lucruri importante pe care nu toata lumea le stie si despre care iti vom oferi detalii in randurile urmatoare:

1. Odata cu pierderea unui dinte, incepe procesul de resorbtie osoasa

Atunci cand iti pierzi un dinte, trebuie sa iti faci griji si pentru ceilalti. Dintii invecinati pot avea de suferit din cauza faptului ca incepe automat procesul de resorbtie ososa. Odata cu scaderea volumului osos, dintii tai nu vor mai avea sustinerea de care au nevoie si ar putea sa cada pe rand.

2. Nu simti durere in timpul interventiei de inserare

Multe persoane evita tratamentul cu implant dentar, deoarece se tem ca se vor confrunta cu dureri mari. In cazul in care si tu ai amanat tratamentul, din cauza acestei frici, atunci trebuie sa stii ca inserarea nu este deloc dureroasa. Daca vei apela la serviciile stomatologice oferite de o clinica cu renume, asa cum este Dental Excellence, vei avea garantia ca nu te vei confrunta cu dureri si ca medicii vor folosi cea mai performanta aparatura.

3. Fumatorii ar trebui sa renunte la tigari pe parcursul tratamentului

Substantele toxice din tigari pot avea o influenta negativa in privinta reusitei tratamentului cu implant dentar. De aceea, daca esti fumator, medicii iti vor recomanda sa renunti la acest viciu pe parcursul tratamentului sau macar sa reduci numarul tigarilor consumate pe zi.

4. De aceasta investitie te vei bucura toata viata

Tratamentul cu implant dentar ti se poate parea destul de costisitor, dar trebuie sa stii ca, spre deosebire de alte proceduri, el poate rezista toata viata. Asadar, nu vei investi in rezultate de scurta durata, ci te vei bucura de un zambet fermecator tot restul vietii, cu conditia sa ai o igiena orala realizata conform recomandarilor medicului specialist.

5. Tratamentul cu implant dentar nu te va opri sa efectuezi investigatii RMN

Daca pana acum nu ti-ai refacut dantura prin aceasta metoda, deoarece ti-a fost teama ca nu vei mai putea efectua investigatii imagistice, poti sa te linistesti. La o clinica de top, asa cum este Dental Excellence, vei beneficia de implanturi de calitate, fabricate din materiale 100% compatibile cu organismul uman. Prin urmare, vei putea efectua fara probleme investigatiile RMN.

Acum ca ai aflat mai multe detalii despre acest tratament, programeaza-te la o clinica stomatologica consacrata pentru a beneficia de cele mai bune servicii stomatologice. Problema dintilor lipsa poate fi rezolvata de specialisti, iar tu te poti bucura din nou de un zambet demn de invidiat!

Galerie foto


Vizualizări: 1,501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: