Iordache: „Dacă nu mă ia în Antalya mă pregătesc la Târgu Jiu”

Cedat dinamoviştilor, conform înţelegerii dintre cluburile Pandurii şi Dinamo, Ilie Iordache se află tot la Târgu Jiu şi spune că va refuza să se prezinte la Dinamo pentru că el are contract cu Pandurii. Mijlocaşul spune că se va antrena singur la Târgu Jiu şi dacă nu va fi luat cu lotul în cantonamentul din Antalya. Din cauza lui Iordache, Pandurii are şi probleme cu comisiile federale, FRF luând decizia neprogramării echipei din Târgu Jiu în prima etapă din retur pentru neplata unor datorii către Dinamo în urma transferului din vară al mijlocaşului.

Miercuri Iordache s-a antrenat din nou sub comanda lui Sorin Cârţu şi a precizat că va rămâne la Târgu Jiu să se pregătească singur în continuare dacă nu va fi luat în stagiul din Antalya unde echipa gorjeană va pleca sâmbătă: „Dacă nu mă ia în Antalya rămân la Târgu Jiu şi mă pregătesc singur, probabil o să-mi dea cineva şi un program dacă sunt jucătorul lor. Mie îmi place să joc la Pandurii Târgu Jiu, nu la Dinamo şi de aceea îmi văd de treaba mea aici.” Iordache a intrat în conflict cu Pandurii după ce a depus un memoriu la comisiile FRF motivând că mai are bani de încasat.

Jucătorul a explicat de ce s-a ajuns la această situaţie tensionată între el şi club, precizând că trecuseră 30 de zile de când trebuia să primească o sumă de bani: „S-a ajuns aici din cauza faptului că mi-am depus memoriu să-mi primesc banii. Trecuseră 30 şi ceva de zile şi dacă-mi dădeau banii nu apăreau problemele astea. Dacă am primit banii cum zice domnul preşedinte Condescu eu rămân la Pandurii. Eu nu am nici un conflict cu clubul, dar se caută diferite motive să scape de mine. Chiar dacă nu sunt dorit la Pandurii, eu vreau să rămân.  Nu ştiu nimic despre vreun acord între Pandurii şi Dinamo, sunt jucătorul echipei Pandurii şi mă pregătesc cu Pandurii. Vă spun sincer că nu vreau să plec nicăieri, vreau să rămân la Târgu Jiu. Situaţia se rezolvă foarte simplu, nu plec nicăieri, nu se poate face nimic fără acordul meu, nu mă pot da afară”.

Prins în acest conflict fără să aibă vreo vină, antrenorul Sorin Cârţu recunoaşte că Iordache este o problemă în plus acum pentru el, dar aceasta trebuie rezolvată de conducere: „Iordache este o problemă pentru noi dar numai preşedintele clubului ştie mai multe detalii în cazul lui. Este un conflict între jucător şi club pe care trebuie să-l rezolve părţile respective. Eu sunt antrenor, aşa cum l-am antrenat nouă etape, pot să-l antrenez şi în continuare. Trebuie ascultată fiecare parte şi să discute faţă în faţă că nici nu ştii cum să abordezi problema. Preşedintele Marin Condescu ştie  care sunt şansele lui Iordache să rămână”.

Preşedintele Marin Condescu a explicat că Iordache nu se poate împotrivi putând fi suspendat de Dinamo dacă nu se va prezenta la Bucureşti: „Ilie Iordache nu poate să se împotrivească acestei înţelegeri pentru că el revine practic la clubul cu care semnase deja în vară şi în aceleaşi condiţii de atunci. Dacă a depus memoriu să devină jucător liber de contract înseamnă că nu vrea să mai joace la Pandurii. Dacă nu-i mai place aici nu-l putem ţine cu forţa. Se va întoarce la Dinamo cu siguranţă”.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: