Iordache, dispus să candideze independent decât pentru alianţa opoziţiei

Alianţa pregătită la nivel central între PNL-PC şi mai nou PSD nu este pe placul celor de la Gorj. Primul care a răbufnit este primarul din Turceni,  Ion Iordache. Acesta a declarat că dacă îi va fi impus un viceprimar nu va mai candida pentru primărie, din partea PNL.

Primarul liberal Ion Iordache îşi atacă şefii de la partid. Fără să spună pe cine anume este supărat, edilul din Turceni acuză conducerea PNL Gorj că nu se implică în a ajuta primarii şi doar „îi duce cu periuţa”. „Promit şi nu fac ce promit. Conducerea PNL nu se implică.. Când e să facă ceva nu îi interesează decât problemele lor. O să încerc să rezolv problemele pe care le am aşa cum pot, dar la ei nu am pretenţii“.

Iordache e nemulţumit şi de partenerii politici de la PSD. „Mie mi-au demonstrat că sunt neserioşi şi cei de la PSD şi cei de la PNL”, spune edilul din Turceni.

Primarul din Turceni îi acuză pe şefii PNL Gorj că nu se ţin de cuvânt după ce se văd ajunşi în funcţii pe baza voturilor aduse de primari. Ion Iordache nu spune dacă are supărări faţă de preşedintele Dian Popescu ori faţă de altcineva din conducerea filialei.

Cât despre mult- trâmbiţa paritate între PSD şi PNL, în sensul că unde un partid are primarul celălalt să dea viceprimarul, Iordache a izbucnit. „Asta s-o creadă ei!” zice edilul care, e gata să plece de la liberali şi să candideze ca independent, în 2012.

Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, a părut surprins aflând de nemulţumirile şi acuzaţiile primarului Ion Iordache.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: