Jana Prejbeanu şi-a recâştigat funcţia de şefă a Ambulanţei Gorj

Jana Prejbeanu, fosta manageră a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, are mari şanse să se întoarcă pe funcţia de conducere. Acesta a fost schimbată prin ordin al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj. Aceasta a contestat decizia de revocare din funcţia pe care o ocupa, iar prin hotărârea definitivă şi irevocabilă a Curţii de apel Craiova, Jana Prejbeanu poate fi din nou manager la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj. Scaunul este ocupat acum de Marian Niculescu. 

Jana Prejbeanu a dat în judecată Direcţia de Sănătate Publică Gorj imediat după ce a fost revocată din funcţie. Tribunalul Gorj i-a dat câştig de cauză, iar conducerea DSP Gorj a făcut recurs, dar Curtea de Apel Craiova a făcut decizia irevocabilă. În prezent se află în concediu de odihnă. „Am câştigat şi voi acţiona conform hotărârii judecătoreşti. Voi reveni, dar cel mai probabil pentru o perioadă, conform hotărârii. Nu mă aşteptam să câştig, pentru că nu ştiam ce e acolo. A fost greu să ştiţi. Am fost foarte stresată şi obosită“, spune Jana Prejbeanu.

De această sentinţă, depinde şi postul lui Marian Niculescu, numit recent în funcţia de manager interimar după ce Ana Duma cea care a schimbat-o pe Jana Prejbeanu şi-a dat demisia.

DECIZIE

Marian Niculescu aşteaptă ca Jana Prejbeanu să se întoarcă din concediu. „ Nu ştiu ce o să fac pentru că nu am stat de vorbă cu doamna Prejbeanu pentru că este în concediu. Nu ştiu ce opţiuni are dumneaei. Vom vedea, până la urmă este vorba de o hotărâre judecătorească”, spune Marian Niculescu.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: