Juniorii participă la stagiile de pregătire ale pandurilor

Cel puţin trei jucători vor lipsi de la reunirea lotului Pandurii din 16 iunie. Antrenorul Petre Grigoraș a declarat că Iulian Mamele, Călin Cristea şi David Distefano sunt la final de contract şi nu vor mai continua la clubul de la noi. Grigoraş a mai spus că în stagiile de pregătire va lua şi doi-trei juniori pentru a-i observa. Antrenorul pandurilor a mai spus şi ce amicale vor fi disputate.

Grigoraş spune că vor fi transferuri de jucători, dar că depinde de conducerea clubului. El a mai spus că în stagiile de pregătire vor participa şi doi-trei juniori. „Să vedem cum se vor descurca. Andrei Şendroiu a dat un gol în ultima etapă, este foarte bine pentru el, dar trebuie să aibă continuitate în evoluţii“, a afirmat Grigoraş.

Gorjenii vor efectua vizita medicală pe 17 și 18 iunie la Craiova, pentru ca de pe 23 iunie să plece în cantonament la Cisnădie. Cel de-al doilea stagiu de pregătire va începe pe 7 iulie și va avea loc în Austria, până pe data de 19 iulie. În prima parte a pregătirii, de la Sibiu și Cisnădie, Grigoraș spune că ar dori să joace două meciuri: „Încercăm două amicale la Cisnădie, dar deocamdată adversarii nu sunt stabiliţi. Sunt echipe din Moldova, însă doresc să fac aceste meciuri în partea a doua a cantonamentului”. Acesta a mai spus la sportingorj.ro că adevăratele teste pentru echipă se vor face în Austria, acolo unde vrea adversari cât mai puternici. „În Austria am decis să facem cinci jocuri de verificare. Trei sunt stabilite, e vorba de două meciuri cu două echipe din Ungaria şi un altul cu o echipă de liga a doua din Austria. Am cerut meciuri mai puternice, iar până la finalul săptămânii se decide cu cine vom mai juca celelalte două amicale. Mai erau două echipe, Ural şi Metalurg Donetsk, dar nu avem confirmarea”, a mai declarat Petre Grigoraș.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: