Kamara nu a mai revenit la antrenamente

Jucătorii de la Pandurii vor susţine azi o serie de teste fizice pentru ca antrenorul Marius Baciu să se convingă de posibilităţile acestora. Ultimul test înainte de definitivarea lotului va fi sâmbătă când se preconizează să se renunţe la o serie dintre jucătorii aflaţi în probe. Ieri echipa a susţinut vizita medicală de la care a lipsit acelaşi jucător care a lipsit şi de la pregătire în primele zile, Youssouf Kamara despre care nimeni nu ştie încă nimic.

Antrenorul Marius Baciu a precizat ieri că şi jucătorii care au întârziat la pregătire se antrenează normal, dar despre Kamara încă nu se ştie nimic şi nu s-a putut lua legătura cu el. „Au revenit toţi jucătorii la antrenamente, au efectuat şi cei care au lipsit luni un antrenament cu noi. Sperăm să intre totul în normal şi să se pregătească după programul pe care l-am stabilit. Pe Vranjes şi Stromajer nu i-am certat pentru întârziere pentru că ştiam de ei. În ceea ce îl priveşte pe Kamara nu ştiu nimic, de ce nu a ajuns. Dar am încercat să luăm legătura cu el pentru că vrem să ştim totul despre jucători”.

Dintre jucătorii aflaţi în probe, Vezan este deja o certitudine, discuţiile fiind avansate pentru transferul său. În cazul lui Sancira de la Câmpia Turzii antrenorul Baciu spune că se va decide sâmbătă după meciul şcoală programat între jucătorii din lot: „În ceea ce-l priveşte pe Sancira vom stabili sâmbătă, după jocul şcoală pe care îl vom efectua aici dacă rămâne sau nu. După acest joc vom renunţa la o parte dintre jucători iar o parte o să plece la echipa a doua pentru că poate sunt jucători pe care vrem să-i mai vedem în continuare”.

„Nu vor mai fi niciodată 36 de jucători la antrenamente“

Tehnicianul a precizat că jocul şcoală de sâmbătă este foarte important pentru o parte dintre jucători, la fel ca toate antrenamentele care sunt foarte importante pentru jucători pentru că au tentă de verificare pentru ceea ce se doreşte de la ei. „Sunt şi o serie de teste fizice pentru a vedea exact fiecare jucător cam pe unde este cu pregătirea fizică pentru că de luni se intră într-un semi-cantonament pentru pregătire specifică, dimineaţa vom avea pregătire fizică, iar după-amiaza tehnico tactică”, a explicat Baciu rolul testelor programate azi pentru toţi jucătorii din lot.

În continuare antrenorul şi conducerea primesc propuneri pentru jucători care doresc să vină la probe, dar acest lucru nu mai este posibil: „Propuneri de jucători vin în fiecare minut, pot să spun că a devenit un obicei dar numai că nu vor mai fi jucători aduşi la probe ci vor veni numai jucători pe care considerăm noi că merită să îi vedem. Trebuie să schimbăm ceva în strategia noastră de viitor. Şi nu vor mai fi niciodată 36 de jucători la antrenamente în viitorul apropiat sau în iarnă”. Baciu spune că numărul maxim de jucători pe care vrea să îi aibă la pregătire sunt exact cât va fi lotul plus sau minus 3-4 jucători: „Vor fi atât cât să nu afecteze programul pentru că e foarte greu când ai 38 de jucători la antrenament şi poate chiar mai greşeşti în astfel de cazuri. Vor mai fi testaţi 3-4 jucători şi la noi dar şi la echipa a doua”. După testele de azi şi meciul şcoală de sâmbătă lotul va fi redus la numărul de jucători pe care îi doreşte antrenorul.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: