Kienbaum refuză să arate cum l-a selectat pe Ciurel

Un nou termen, astăzi, în procesul dintre Fondul Proprietatea şi directorul general executiv Laurenţiu Ciurel, privind selectarea acestuia în fruntea CE Oltenia, de către firma de recrutare Kienbaum.

Procesul a început pe 4 martie 2013, imediat după ce a fost anunţată selectarea lui Ciurel în funcţia de manager privat. Fondul Proprietatea a contestat modul de selecţie menţionând că nu au fost intervievaţi toţi candidaţii. În plus, Ciurel este fost vicepreşedinte PSD Gorj, iar Ordonanţa 109 privind guvernanţa corporatistă vorbeşte de manageri privaţi, persoane neimplicate politic.

Pe 4 septembrie, instanţa a decis ca la termenul din 2 octombrie firma Kienbaum să depună la dosar „înscrisurile care reliefează procedura de selecţie a candidaţilor“. În 2 octombrie, Tribunalul Gorj a amânat cauza pentru 16 octombrie, „pentru când se va reveni cu adresă către KIENBAUM Executive Consultants GmbH - Sucursala Bucureşti cu menţiunea de a comunica datele administratorului social în vederea sancţionării acestuia pentru tergiversarea cauzei şi pentru când se va emite adresă către ORC Bucureşti“, se arată pe site-ul Tribunalului Gorj.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: