Lectii de eticheta: ce rochii elegante sa porti la o cina formala

Cinele in oras sunt o adevarata desfatare. Mai ales ca noile concepte de petreceri presupun o masa copioasa urmata de o noapte imprevizibila condimentata de muzica buna si persoane sofisticate. Pana aici suna bine, dar ce poti sa porti la o asemenea ocazie? Trebuie sa arati impecabil si sa faci o impresie cat mai placuta. Iata ce tipuri de rochii elegante sunt potrivite pentru a lua cina intr-o locatie selecta.

1. Pentru un brunch de duminica sunt potrivite rochiile elegante pana la genunchi, purtate alaturi de balerini sau sandale cu talpa ortopedica. O geanta mica sau un clutch de zi se va potrivi de minune cu outfitul tau. Poti sa accesorizezi sau nu. Este vorba despre o masa relaxata de duminica, asa ca nu trebuie sa te complici foarte mult.

2. Daca participi la un eveniment cocktail imediat dupa munca, o rochie cu croiul conic te va ajuta sa faci tranzitia de la o tinuta de zi la una de seara fara prea multe eforturi. Alege rochii elegante fara imprimeu, dar intr-o culoare puternica, care sa te scoata din anonimat. Probabil ca nu vrei sa folosesti accesorii prea multe la birou, dar nu le lasa acasa. Ia-le in poseta si pastreaza-le pentru mai tarziu. Pentru o asemenea ocazie ai nevoie de o coafura si un machiaj putin mai deosebite. De asemenea, nimic nu va pune in evidenta mai bine frumusetea unei rochii elegante decat o pereche de tocuri.

3. Trebuie sa ajungi la o petrecere cocktail, dar pornesti de acasa? Inseamna ca ai mai multe variante de experimentat. In general, femeile poarta rochii elegante negre, dar poti sa optezi pentru orice culoare iti face cu ochiul. Alege rosu pentru un aer foarte sexy sau galben pentru un look foarte jucaus, dar elegant in acelasi timp. In orice caz, poarta o rochie care sa iti puna in evidenta silueta. Adauga cercei spectaculosi si nu lasa tocurile acasa – opteaza pentru stilettos sau sandale foarte fine cu tocul de 10 cm pentru un efect naucitor.

4. In schimb, pentru o cina formala este nevoie sa iti dai putin mai mult silinta. Adopta o tinuta glam, condimentata de o rochie neagra lunga pana in pamant care sa iti contureze silueta. Pentru o aparitie statuara, alege o pereche de incaltaminte cu tocul cat mai inalt, insa ai grija ca rochia sa fie destul de lunga incat sa o acopere in totalitate. Fiind o cina formala, prestanta une astfel de rochii elegante poate fi pusa in evidenta doar cu accesorii pretioase. Renunta la seturile formate din colier, bratara si cercei si pune-ti imaginatia in aplicare. Completeaza intreg look-ul cu un cluth cat mai mic, de preferat tot negru.

Descopera gama de rochii elegante Bogas! Noua colectie arata foarte bine – croiurile moderne, culorile spectaculoase si modelele in pas cu ultimele tendinte sunt secretul unei tinute superbe, cu care sa iesi in evidenta si sa faci impresie oriunde vei merge.

Vizualizări: 3,805

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: