Lemnaru a semnat cu Pandurii până în vară

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a ajuns la un acord cu conducerea Universităţii Cluj pentru transferul atacantului Valentin Lemnaru. Jucătorul va veni sub formă de împrumut pentru şase luni la Pandurii care pot să-l cumpere din vară definitiv. Lemnaru s-a antrenat deja ieri cu Pandurii şi a fost folosit de Grigoraş în amicalul cu FK Baku de aseară.

Managerul general al clubului Pandurii, Viorel Temelescu, a precizat că jucătorul va veni la Târgu Jiu sub formă de împrumut pentru început, dar clubul gorjean va avea prima opţiune de a-l cumpăra din vară: „Ne-am înţeles cu conducerea Universităţii Cluj şi am ajuns la un acord şi cu Valentin Lemnaru pentru un împrumut până în vară. După aceea Pandurii va avea prima opţiune de a-l transfera definitiv pe jucător”. Preşedintele executiv Eugen Pârvulescu împreună Viorel Temelescu l-au adus pe jucător încă de duminică seara de la hotel Papillon Zeugma din Belek, unde se află Universitatea Cluj, la Hotel Innova unde este cazată delegaţia echipei Pandurii. „Lemnaru e un jucător pe care l-am dorit la Pandurii atât stafful tehnic cât şi conducerea administrativă. Am considerat că ne poate ajuta în acest retur în situaţia în care atacantul Jaka Stromajer a dispărut de la echipă”, a spus ieri  preşedintele executiv al gorjenilor.

A trecut la antrenamente

Ieri Lemnaru a efectuat primul antrenament sub comanda antrenorului Petre Grigoraş, iar aseară a jucat în partida amicală programată de la ora 19:00 pe terenul din incinta Hotelului Susesi cu FK Baku.

Născut la 24 iunie 1984 la Călăraşi, atacantul transferat de Pandurii Târgu Jiu a început junioratul la Sportul Studenţesc în 1998 şi a jucat apoi la echipele de Liga a IV-a Victoria Lehliu şi Dor Mărunt până în anul 2005. În sezonul 2005-2006 a jucat pentru Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi iar din 2006 până în 2009 a evoluat la clubul Dinamo, la echipa a doua, dar şi la prima echipă. În sezonul 2008-2009 atacantul a jucat şi pentru CSM FC Ploieşti, iar în sezonul 2009 – 2010 a jucat la Universitatea Cluj evoluând în 22 de partide în care a înscris 14 goluri.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: