Leuştean: Va fi linişte în PNL după stabilirea conducerii

Numirea lui Tudor Barbu în locul lui Dian Popescu nu va aduce linişti apele în PNL Gorj. Dumitru Leuştean, prim-vicepreşedinte al partidului, crede că vor apărea nemulţumiri după anunţarea noului Birou Permanent Judeţean şi a celor care vor intra în Comitetul Judeţean Executiv. În cursul zilei de astăzi, Dumitru Leuştean se va întâlni cu primarul de la Câlnic pentru a face propuneri pentru cele două organisme de conducere, propuneri care urmează să-i fie prezentate lui Barbu la sfârşitul săptămânii.

Dumitru Leuştean spune că cei 14 membri ai Comitetului Judeţean Executiv vor fi desemnaţi în funcţie de rezultate. „Avem nişte propuneri pentru Biroul Permanent Judeţean, o parte din foştii membri rămân, alţii vor fi înlocuiţi. Aşa cum ştiţi, în funcţia de secretar general a fost numit domnul Lupulescu, un liberal, iar în funcţia de secretar adjunct a fost numit domnul Iacobescu, de la PDL. Partea de purtător de cuvânt se va negocia între cei doi copreşedinţi Tudor Barbu şi Dan Vâlceanu”, a declarat Dumitru Leuştean.

Acesta crede că discuţiile vor continua până după definitivarea forului de conducere. „Reacţii vor fi şi după finalizarea acestui Birou Permanent, după finalizarea Comitetului Judeţean Executiv. N-aş putea să spun că acum este linişte, până nu se stabileşte forul de conducere. Cred că vor mai fi discuţii, dar sperăm să fie cât mai puţine, pentru că numele care vor apărea în noul Birou Permanent vor apărea în mod motivat. Cred că până pe data de 15 iunie se va şti exact cine va face parte din Comitetul Judeţean Executiv, alături de preşedinte şi de cei doi prim-vicepreşedinţi”, a precizat Leuştean. În aceste zile Leuştean şi Vulpe vor face propuneri pentru responsabilii Colegiilor de deputaţi, persoane pe care vor încerca să le includă şi în Comitetul Executiv. 

OBIECTIV

Dumitru Leuştean spune că nu-i poartă ranchiună lui Tudor Barbu care i-a „furat” postul de copreşedinte PNL. „Nu a fost un obiectiv al meu să obţin funcţia de copreşedinte al PNL Gorj pentru că eu judec foarte bine problemele. La momentul actual, obiectivul limpede şi clar pentru mine rămâne Primăria Novaci, pe care doresc să o gestionez cu rezultatele cele mai bune. Nu am fost  nici un minut, nici o clipă afectat de numirea lui Tudor Barbu. Aceasta a fost varianta stabilită la nivel naţional, iar eu mă subordonez foarte repede”, a menţionat Leuştean. 

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: