Lexi Star, executată silit pentru datorii de câteva milioane

Societatea Lexi Star se află din anul 2011 în faliment, iar lichidatorul judiciar care a preluat acest caz scoate la vânzare mai multe bunuri ale societăţii. Bunurile sunt estimate la peste 3,4 milioane lei.

Lichidatorul judiciar Siomax a scos la vânzare mai multe bunuri aflate în patrimoniul societăţii Lexi Star. Printre bunurile care vor fi scoase la vânzare la licitaţia stabilită să aibă loc în data de 18 iunie se numără şi un teren intravilan de 2000mp situat în strada Geneva din municipiul Târgu Jiu, al cărui preţ de pornire este de circa 3 milioane de lei. Celelalte bunuri scoase la vânzare sunt în mare parte autoturisme, 10 la număr, cele mai multe sunt marca Dacia, a căror preţuri de pornire variază între 1400 şi 4.260 lei. Şi autoturisme gen Ford Transit, Peugeot Boxer, Iveco Eurocargo, Mercedes-Benz sau Volswagen din dotarea societăţii vor avea aceeaşi soartă. Vor fi scoase la vânzare şi bunuri mobile pentru abator precum birouri, cântare, ferăstraie, navete de plastic, cărucioare, imprimante, etc. Pentru acestea s-a stabilit un preţ de pornire al licitaţie de 69.746 lei.

Conform dosarului aflat în instanţă la Tribunalul Gorj, societatea Lexi Star are restanţe către persoane fizice, societăţi, bănci, dar şi la bugetul de stat.

Societatea este deţinută de omul de afaceri Alexandru Lupulescu, care în prezent este judecat împreună cu fosta sa soţie şi doi medici veterinari într-un dosar de evaziune în care firma acestuia a fost ajutată cu acte sanitar-veterinare false pentru a nu înregistra în contabilitate cantităţi mari de carne.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: