Locatarii din Preajba se roagă de Primărie să ridice maidanezii

Locatarii din cartierul Preajba au ajuns în culmea disperării din cauza câinilor fără stăpân. Nemulţumirea acestora este cu atât mai mare cu cât de nenumărate ori au cerut sprijin autorităţilor locale şi au primit numai promisiuni. Câinii maidanezi intră în gospodăriile cetăţenilor şi le dau atacul la păsările din gospodării. Oamenii se tem pentru siguranţa lor şi a copiilor.

Mai mulţi cetăţeni din cartierul Preajba nu mai au linişte din cauza câinilor fără stăpân. Problemele au apărut de câteva săptămâni de când maidanezii au început să intre în gospodăriile cetăţenilor şi să dea atacul la pasări. Locatarii au făcut sesizări la primărie pentru că se tem pentru siguranţa copiilor, dar au primit numai promisiuni. Trebuie să se descurce singuri. „În urmă cu trei săptămâni m-am trezit în curte cu trei căini fără stăpân care au intrat în coteţul găinilor şi au mâncat trei păsări. După această întâmplare, de nenumărate ori câinii fără stăpân intră în curte. Am sesizat primăria Târgu-Jiu la telefonul cetăţeanului şi mi s-a spus că vor trimite serviciul de Ecarisaj, lucru care nu s-a întâmplat nici până în ziua de astăzi. I-am sunat să le spun că am câinii în curte şi nici aşa nu au venit. Bineînţeles că de atunci au continuat să-mi dispară păsări. Câinii se plimbă în voie pe stradă şi mă tem pentru siguranţa copiilor care stau în curte se joacă şi oricând pot fi atacaţi de căinii flămânzi“, a declarat un cetăţean din cartierul Preajba.

Reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu au declarat că angajaţii de la serviciul Ecarisaj se ocupă în permanenţă cu strângerea câinilor fără stăpân însă de cele mai multe ori cetăţenii merg la padoc şi ia câini declarând că sunt ai lor.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: