Luat cu duba Poliţiei de acasă

          Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Gorj l-au depistat pe B.N.S., de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pe numele căruia exista emis un mandat de executare a pedepsei  cu închisoarea de 2 ani şi 4 luni.

          Bărbatul a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu.

         Conform mandatului de executare emis de Judecătoria Tîrgu Jiu, B.N.S. a fost condamnat la executarea unei pedepse cu închisoarea de 2 ani şi 4 luni pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia i-a fost anulat acest drept şi fals privind identitatea.

Astfel, la data de 17 martie 2011 poliţiştii Biroului Rutier Târgu Jiu l-au depistat pe B.N.S. în timp ce conducea un autoturism pe strada Lt. Col. D-tru Petrescu.

         În timpul verificărilor efectuate de către poliţişti, deşi ştia că avea permisul de conducere anulat, conducătorul auto a declarat că nu are documentele asupra sa.De asemenea, acesta s-a prezentat sub o identitate falsă, declarând datele de identitate ale fratelui său, în scopul inducerii în eroare a poliţiştilor rutieri.

          Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj şi urmează a fi încarcerată în penitenciar.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: