Lupulescu: Dian Popescu ar trebui să rămână în PNL

Octavian Lupulescu lasă supărările mai vechi deoparte şi spune că Dian Popescu ar trebui să rămână în PNL. Noul secretar general al PNL Gorj a vorbit într-un interviu acordat pentru Radio Infinit despre numirea sa în funcţie, dar şi despre colaborarea cu co-preşedintele Dan Vâlceanu şi fostul co-preşedinte al PNL, Dian Popescu. 

Reporter: Sunteţi bucuros că Tudor Barbu v-a recunoscut meritele?

Octavian Lupulescu: Orice om se bucură atunci când cineva, indiferent cine, cu atât mai mult un şef, sau un superior, spune că eşti un om serios, că eşti de caracter şi de echipă.

Rep.: Constantin Aninoiu părea destul de surprins de decizia lui Tudor Barbu de schimbare...

O.L: Nu comentez, la fel ca şi altădată, la adresa niciunui coleg de partid. Este în continuare membru al partidului şi se poate exprima ca atare.

Rep.: Veţi face echipă cu dânsul?

O.L: Dacă va fi cazul, da.

Rep.: Numirea dumneavoastră în funcţia de secretar general a fost criticată de unii colegi...

O.L:  Înseamnă că este într-adevăr un organism viu această organizaţie judeţeană, în care fiecare are posibilitatea să-şi exprime părerea. Asta înseamnă că în mod normal şi corect şi cinstit fiecare a avut posibilitatea să spună ce crede.   

Rep.: În ce relaţii sunteţi cu Dan Vâlceanu, co-preşedinte al PNL Gorj?

O.L: De colaborare. Sunt relaţii normale, principiale, sunt relaţii care sper să conducă spre binele organizaţiei judeţene a partidului.

Rep.: Dar cu fostul co-preşedinte al PNL Gorj, Dian Popescu?

O.L: Nu mai am niciun fel de relaţie. Nici măcar de prietenie. Până acum nu am comunicat deloc. De acum înainte, dacă va fi cazul, în cadrul organizaţiei de partid, vom comunica.

Rep.: Ar trebui să rămână în partid Dian Popescu?

O.L:  Da. Pentru că în momentul de faţă Dian Popescu este parlamentar al Partidului Naţional Liberal, are un cuvânt de spus în cadrul organizaţiei şi în cadrul Parlamentului. Trebuie să se achite de sarcinile pe care le-a căpătat prin alegerea de către gorjeni, trebuie să lupte şi să se zbată pentru rezolvarea problemelor lor şi pentru că, de-a lungul timpului, cât a stat în Parlament şi în partid a căpătat experienţă.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: