Macovei, din nou la instanţă cu Șova

Procesul pe care Dan Șova l-a câștigat acum câțiva ani cu Monica Macovei după ce europarlamentarul a vorbit public despre ilegalitățile comise de acesta împreună cu Victor Ponta la Turceni și Rovinari a fost câștigat de senatorul PSD în baza unui act fals. Informația despre falsul respectiv se regăsește în rechizitoriul prin care Ponta și Șova au fost trimiși în judecată de DNA, lucru pe care Macovei nu l-a știut și, chiar dacă știa nu îl putea proba, la vremea în care Șova cerea să îi se facă „dreptate”.

Informaţiile apărute în presă despre falsificarea actelor pe care Şova le-a depus în instanţă în procesul cu mine arată micimea morală a acestui personaj politic, un «jurist», care mai este şi senator, dispus să încalce legea şi să mintă judecătorii. Voi cere în România, imediat ce apare o decizie a judecătorilor în dosarul Ponta&Şova, deschiderea unui proces de revizuire, pe baza acestor noi informaţii şi a actelor depuse de Şova, despre care procurorii susţin că au fost falsificate. Minciunile şi ilegalităţile lui Şova nu pot rămâne nepedepsite", arată Monica Macovei.

DNA susține că Șova a falsificat mai multe procese verbale pentru a putea scăpa basma curată din problemele pe care le are acum, unul dintre documente fiind folosit în procesul pe care Șova l-a intentat lui Macovei. În urmă cu doi ani Șova a câștigat procesul deschis față de Macovei, iar europarlamentarul a fost obligat să îi plătească 10.000 de lei pentru calomnie, fiind evident că, în noul context, Monica Macovei cere și ea să i se facă dreptate!

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: