Maioreanu visează echipa de handbal în Europa

Judeţul Gorj ar putea avea o echipă în Europa. Aceasta nu va mai fi echipa de fotbal, dar ar putea fi echipa de handbal Energia Pandurii. Cel puţin acesta este obiectivul impus antrenorului Liviu Andrieş de către preşedintele Andrei Maioreanu.

Obiectivul principal trasat de oficialii grupării gorjene pentru finalul sezonului este acela de a ocupa un loc de cupă europeană. Prima partidă se va disputa după sărbătorile Pascale. „Ne dorim să mergem în cupele europene pentru că Târgu-Jiul şi publicul din merită să vadă meciuri de Europa. Energia poate să devină ambasadorul oraşului şi al României”, a declarat Andrei Maioreanu, preşedintele secţiei de handbal Energia. Maioreanu ştie că echipa mare are un hop de trecut, meciul cu campioana Bacău.

“După sărbătorile de Paşte vor începe jocurile din play-off, la Bacău. Nu cred că vom mai putea evita duelul cu Ştiința Bacău, şi nici nu m-am gândit la acest lucru, deci vom juca cu echipa vicecampioană“, spune el.

Apoi, Maioreanu vrea ca Energia să joace în Europa. „De aici încolo ne dorim să prindem grupa 1-3, iar acest lucru ar însemna să trecem de Bacău. Dacă nu vom trece de Bacău, vom intra automat în grupa pentru locurile 4-6. Datoria noastră şi obiectivul nostru este de a ocupa poziţia a patra, poziţie care duce în cupele europene“, a spus Maioreanu.

„Energia poate să devină un ambasador important al oraşului şi, de ce nu, al României“.

Andrei Maioreanu, preşedinte Energia

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: