Managerul privat al spitalului din Târgu Jiu ar putea fi demis

Firma care asigură managementul la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu vrea să-l schimbe pe directorul Cristian Vlădoianu. Acesta va fi înlocuit cu o doctoriţă din alt judeţ. Motivul pentru demitere ar fi acela că la adresa sa ar fi existat multe critici în ceea ce priveşte modul în care a condus unitatea. Situaţia este cunoscută şi de autorităţile judeţene, care spun că ar fi vorba doar despre nişte probleme legate de studii. Acesta va rămâne doar simplu consultant în cadrul unităţii spitaliceşti.

La nici un an după instalarea lui în fruntea Spitalului Judeţean de Urgenţă, Cristian Vlădoianu va fi înlocuit de către conducerea SC Tetraedu Medical Consulting SRL, societatea care l-a promovat pe această funcţie. Conform unor zvonuri, în locul lui Vlădoianu va manageria spitalul o doctoriţă din Severin. „Am înţeles că va fi demis, problema aceasta apare urmare a unor aspecte legate de situaţia personală a actualului manager Vlădoianu. Am auzit, l-am chemat şi am discutat. A zis că are ceva probleme legate de studii sau ce vrea să-şi mai facă. Va fi menţinut în continuare de firmă ca şi consultant pe spitalul Târgu Jiu. Nu cunosc noul manager, trebuie să mi-l prezinte. Bineînţeles că schimbarea managerului se face cu aprobarea de către Consiliului Judeţean. Vom vedea ce va aduce, ce va fi”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Preşedintele CJ Gorj mai spune că nu se vor stinge conflictele între medici, între secţii şi conducerea unităţii spitaliceşti prin schimbarea lui Vlădoianu.  „Nu ştiu dacă sunt conflicte, lucrurile de contradicţii o să fie la tot pasul. Important este să vedem o revigorare a activităţii administrative şi în condiţiile în care sistemul suferă la nivel de scară largă. Finanţarea este cauza principală”, a mai spus Ion Călinoiu.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: