Managerul privat al spitalului, dus de Caragea la Parchet

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu a fost ieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Coincidență sau nu, Cristian Vlădoianu a ajuns la parchet când erau așteptați pentru audieri în dosarul „angajări pe bani” alți salariaţi ai unității spitalicești. Vlădoianu a ținut să precizeze faptul că a venit la prim-procurorul Gheorghe Focșan, într-o vizită de lucru.

Cristian Vlădoianu a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj împreună cu șeful poliției gorjene, Viorel Caragea, și cu adjunctul lui, Daniel Fețeanu. Toți au venit cu mașina de serviciu a comandantului IPJ Gorj la câteva minute după ce la parchet a ajuns procurorul Emil Moța, cel care instrumentează dosarul „angajărilor pe bani” de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

Vlădoianu, împreună cu cei doi șefi de poliției, au ieșit din Parchet după aproximativ o oră. Întrebat de jurnaliști dacă vizita la Parchet are vreo legătură cu dosarul instrumentat de procurorul Moța, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu a ținut să precizeze că este vorba doar de o întâlnire de lucru pe care a avut-o cu prim-procurorul Parchetului Județean. „Nu am fost chemat la audieri. Nu am nicio treabă cu dosarul angajărilor care se instrumentează în acest moment. A fost doar o întâlnire de lucru între instituții, pentru că aveam raporturi de colaborare și trebuie să ne organizăm, e vorba de Serviciul de Medicină Legală și alte lucruri. Am discutat și de acest caz cu angajările, dar nu am nicio calitate în dosar și nu am fost audiat de procurorul care instrumentează acest caz”, a declarat Cristian Vlădoianu.

Caragea, aproape de Vlădoianu

Șeful Poliției, Viorel Caragea, a stat aproape de noul manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, pentru a-i șopti răspunsurile la întrebările adresate de presă. Caragea a ținut să precizeze că vizita de la Parchet nu are legătură cu dosarul instrumentat de Emil Moța. „Noi am fost la Domnul prim procuror, la domnul Gheorghe Focșan. Domnul Vlădoianu nu a fost în birou la domnul Moța”. De precizat este faptul că Viorel Caragea a fost prezent la Parchet zilnic săptămâna trecută în perioada audierilor în dosarul angajărilor pe bani.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: