Manţog a fost instalat la şefia CE Turceni

Fostul preşedinte al PDL Gorj, Ionel Manţog, a preluat ieri după-amiază postul de director general al Complexului Energetic Turceni. Acesta a declarat că are în intenţie să păstreze pe posturi mulţi dintre actualii directori din unitate. „Vreau să vă spun că nu voi face foarte multe schimbări, cel puţin pe partea de energie de acolo. Oamenii vor fi cam aceiaşi, dar trebuie stabilită o altă ierarhie. Mă voi consulta cu ei pentru că vreau ca ei să îşi recunoască propriile valori”, a menţionat Manţog.

Noul director general a precizat că, în schimb, va efectua schimbări în zona minieră, avertizând că singura persoană pe care o va schimba cu certitudine este directorul de personal Ion Răuţ, exclus din PD în 2006 şi numit în funcţia de conducere de PNL în 2007, după ce liberalii au preluat conducerea unităţii. “Pe partea minieră organizarea este vraişte, acolo au desfiinţat o sumedenie de posturi din organigramă, astfel încât va trebui refăcut totul. Din acest punct de vedere îi dau o bilă neagră directorului de personal pentru felul în care şi-a bătut joc de structura respectivă”, a precizat Ionel Manţog.

Noul director general al CE Turceni este ultimul dintre noii şefi din minerit şi energie instalaţi în funcţie în baza ordinelor emise de ministrul economiei Adriean Videanu.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: