Marian Rotaru mai primeşte o palmă de la PSD

Florin Cârciumaru ia atitudine după ce Marian Rotaru, primarul comunei Leleşti, a declarat că şi-a îmbunătăţit relaţiile cu fostul său partid, purtând chiar discuţii în legătură cu o posibilă revenire în PSD. Cârciumaru spune că Rotaru nu va fi reprimit niciodată în organizaţia de la Gorj din cauza faptului că a făcut campanie împotriva lui Victor Ponta la alegerile parlamentare.

Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, îl contrazice pe Marian Rotaru, primarul comunei Leleşti, care a declarat la sfârşitul săptămânii trecute că s-au purtat discuţii în legătură cu o posibilă reîntoarcere a sa în fostul partid. „Nu s-a discutat cu mine sau cu domnul Călinoiu despre o posibilă revenire a domnului Rotaru în organizaţia PSD de la Gorj. Noi am luat o măsură care s-a impus datorită comportamentului domnului Rotaru în perioada de campanie. Dumnealui trebuie să reţină că aici nu stă de vorbă cu Cârciumaru sau cu Călinoiu, ci stă de vorbă cu preşedintele Partidului Social Democrat de la nivel naţional”, a declarat Florin Cârciumaru.

Ba mai mult, aceasta spune că primarul de la Leleşti nu va fi reprimit în rândurile social-democraţilor de la Gorj. „Datorită faptului că Marian Rotaru, deşi era vicepreşedinte al PSD Gorj, şi-a permis să facă propagandă electorală împotriva domnului Victor Ponta, care nu era numai premierul ţării, ci şi preşedintele Partidului Social Democrat de la nivel naţional, nici nu se pune problema ca vreodată să fie reprimit în cadrul PSD Gorj, indiferent de dorinţele dânsului sau de punctul de vedere a lui Cârciumaru. S-a luat această hotărâre şi nici nu se pune problema de revenire”, a mai precizat Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: