Matei Nădrag, în mijlocul târgujienilor

Matei Nădrag, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 6 Târgu Jiu, a străbătut în ultima săptămână mai mult de jumătate din municipiul Târgu Jiu. Acesta a fost însoţit de vicepreşedintele PNL Gheorghe Orzan, de Dorin Taşcău, preşedintele PNL Târgu Jiu şi inspector şcolar general, de preşedinta Organizaţiei de Femei Tg. Jiu Mădălina Ciolocoi, de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj Radu Angheloiu, de conducerea PNL Tg Jiu şi de foarte mulţi studenţi.

Matei Nădrag a dorit să vadă la faţa locului problemele cu care se confruntă târgujienii, indiferent dacă aceştia locuiesc la bloc sau la casă. În fiecare zi, candidatul PNL şi staff-ul său au discutat cu sute de persoane despre cum văd acestea viitorul municipiului Tg Jiu.

Nădrag este singurul candidat din Tg Jiu care a pus la dispoziţia locuitorilor o adresă de e-mail şi un număr de telefon la care poate fi contactat, acestea regăsindu-se în miile de scrisori ce au ajuns deja la târgujieni. „Locuitorii municipiului trebuie să îşi spună punctul de vedere în legătură cu dezvoltarea oraşului în care cu toţii locuim. Este un vot uninominal şi oamenii din Colegiul 6 aleg un singur OM să îi reprezinte în Camera Deputaţilor şi nu votează liste de partid ca până acum”, a declarat Matei Nădrag.

Matei Nădrag  a  cerut Primăriei Tg Jiu să protejeze  elevii  de la Colegiul Spiru Haret prin adoptarea unor măsuri de siguranţă rutieră. Candidatul liberal la Camera Deputaţilor în Colegiul 6 Tg Jiu spune că Primăria trebuie să monteze garduri sau stâlpi de protejare a pietonilor şi benzi de limitare a vitezei în zona Colegiului Spiru Haret.

Datorită sensului giratoriu care s-a construit, trotuarele din zonă s-au îngustat foarte mult iar sutele de elevi care vin şi pleacă de la şcoală sunt nevoiţi de multe ori să meargă pe stradă.

Matei Nădrag a discutat cu mai mulţi părinţi ai căror copii învaţă la Colegiul Spiru Haret şi care au spus că intersecţia din faţa liceului este prea îngustă pentru a permite construirea unui sens giratoriu. Părinţii consideră că autorităţile municipale trebuie să ia măsuri de protejare a pietonilor acum şi nu după producerea unui accident aşa cum s-a întâmplat la liceul Economic anul trecut!

Biroul de presa

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: