Mazilu a sunat la București să închidă contul de Facebook

Primarul Mihai Mazilu din Târgu Cărbunești, de ale cărui ”investiții” se amuză utilizatorii de pe Facebook, se consideră ținta unui atac iscat de un adversar politic. Supărat la culme că cineva îndrăznește să îi păteze imaginea postând fel de fel de fotografii și comentarii ironice, Mazilu vrea să închidă acel cont cu orice preț.

Edilul spune că a sunat chiar și la București pentru a-i fi rezolvate problemele și pentru a  stopa comentariile răutăcioase la adresa Cărbuneștiului. Oricum, pe cel care a apelat la această metodă îl consideră un laș, care nu are tupeul să spună omului în față ce gândește. ”Nu știu cine este. Am luat legătura cu Bucureștiul pentru a opri această pagină. Ce poate fi mai urât decât să vorbești ceva în numele cuiva? Cred că cel care a apelat la această metodă este un laș, care nu are capacitatea necesară să spună în față ce gândește. Cred că   acest gest se aseamănă cu o picătură de noroi la o mare de apă. Suntem în campanie electorală și mă aștept la orice”, spune primarul Mazilu. Chiar dacă cineva îi arată în acest fel primarului din Cărbunești gropile din asfalt, acesta nu vrea să le vadă, ci se mai laudă puțin cu brevetele obținute pe la București.

Un internaut a creat un cont fals pe Facebook în numele primarului din Cărbunești prin care scoate în evidență toate neregulile din oraș, de la străzile pline de gropi, la fântânile arteziene care seamănă cu niște caracatițe și până la ceasul din centru, care ”de obicei merge, dar este în pauză momentan”.

Toate imaginile au stârnit amuzamentul prietenilor de pe rețeaua de socializare, care l-au îndemnat pe edilul de pe Facebook să mai toarne niște asfalt pe străzi, că au început să apară gropile. „M-am săturat să tot fac şi alţii să le strice, asfaltul e turnat proaspăt, mai asfaltaţi-le şi voi”, este replica primarului Mazilu de pe Facebook.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: