Mesaj la plecarea din PD-L: Am fost opt ani omul lui Cârciumaru!

Democrat-liberalul Liviu Câlniceanu face parte de ieri din organizaţia municipală a PSD Gorj. Chiar fostul pedelist a spus că timp de opt ani a fost alături de Florin Cârciumaru. Foştii colegi de la PD-L cred că o astfel de declaraţie îl descalifică.

Liviu Câlniceanu a decis să plece din PD-L pentru a se înscrie în PSD. Câlniceanu spune că intenţiona mai demult să plece din PLD spre PSD, pentru că apreciază echipa cu care a lucrat timp de opt ani şi este adeptul social democraţilor. Acesta mărturiseşte că în toţi aceşti ani a fost omul lui Cârciumaru. „Sunt omul domnului Cârciumaru încă de acum opt ani de zile, lucrez cu dânsul şi cu echipa dânsului şi mi-a plăcut cum lucrează”, a recunoscut Câlniceanu.

În replică, Dan Vâlceanu, prim-vicepreşedintele PD-L Gorj, spune ca s-a produs o ruptură între partid şi acesta. Cel mai probabil pentru că nu a mai fost pus pe lista de consilieri locali. „E o plecare de care ştiam de ceva timp. Orice plecare a unui membru de partid este o pierdere pentru partid, acum faptul că faci parte dintr-un partid politic este o decizie personală”, spune Dan Vâlceanu. Afirmaţia că este omul lui Florin Cârciumaru de opt ani a fost comentată de Vâlceanu ca fiind una care îl descalifică pe Liviu Câlniceanu. 

Câlniceanu speră să mai fie urmat şi de alţi membri ai PD-L Gorj în noua formaţiune politică. Acesta spune că nu a solicitat nici o funcţie în partid. 

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: