Microbişti amendaţi de jandarmi

Sancţiuni aplicate la meciul de fotbal C.S. Pandurii  Lignitul Tg-Jiu şi F.C. Oţelul Galaţi

- G.I., în vârstă de 36 ani, domiciliat în municipiul Târgu Jiu, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei, conform prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor sportive, deoarece a adresat cuvinte şi expresii jignitoare şi a ameninţat cu acte de violenţă, personalul de la firma specializată de pază care asigura măsuri de ordine în incinta stadionului.

 - A.I., în vârstă de 49 ani, domiciliat în Negomir, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 250 lei, deoarece a încercat să pătrundă în mod repetat în incinta stadionului sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind depistat la un baraj de ordine.

 - B.I., în vârstă de 25 ani, domiciliat în Rovinari, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei, conform prevederilor Legii nr. 4/2008, deoarece a aruncat cu diverse obiecte înspre terenul de joc.

       Totodată numitului A. I. i-a fost aplicată sancţiunea complementară de interzicere a accesului la jocuri şi competiţii sportive pe o perioadă de 6 luni, iar numitului B.I. i-a fost aplicată sancţiunea complementară de interzicere a accesului la jocuri şi competiţii sportive pe o perioadă de 12 luni, în conformitate cu prevederile art. 22, lit. c, din Legea nr. 4/2008. COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: