Militaru: Privatizarea CEO va fi subiect de campanie

Deputatul PD-L Gorj Severus Militaru crede că subiectul principal al campaniei pentru alegerile parlamentare va fi Complexul Energetic Oltenia, mai exact privatizarea acestei companii. Militaru crede că ar trebui privatizat un pachet minoritar pentru a obţine astfel un capital pentru investiţii. Deputatul mai spune că privatizarea va fi făcută, însă sigur după alegeri, altfel USL riscă să piardă multe voturi.

Deputatul Severus Militaru a declarat la Radio Infinit că “această privatizare se va produce fie că ne dorim sau nu”. Acesta mai spune că militează pentru situaţia în care statul va păstra majoritatea acţiunilor. “Ceea ce voi susţine eu este ca privatizarea să fie minoritară pentru că sunt destui interesaţi să investească în energie, poate chiar de la noi din ţară”, adaugă Militaru.

Democrat-liberalul mai spune că CEO va fi subiectul principal de dezbatere în campania electorală. „Va fi o miză extrem de importantă, CEO. Cred că în campania electorală se va discuta foarte mult despre această privatizare care trebuie făcută, nu vreau să sperii lumea, dar trebuie făcută pentru că avem nevoie de fonduri pentru investiţii”, a spus Militaru la Interviurile Infinit FM.Oricum, Militaru nu crede că vânzarea acţiunilor  Complexului Energetic Oltenia va fi făcută până în alegerile parlamentare.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: